modoste
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
TOPLA((AY($A$5:$A$369)=[color=red]1[/color])*($B$4:$I$4=[color=red]"A"[/color])
Açıkcası bu açıklamanızdan ne yapmak istediğinizi anlayamadım.hani indislerle kaçıncılarla ve diğer detaylarla bu özet tablo oluşturlması gerekiyo ki bende verilen malzemeler (A-B-C...) 20 yada 30 tane sutun olanlarda var başka çözümlerde lazım
merhabalar tekrar ekte dosyada belirttim en solda tarihler 2008 1.ayın 1 inden başlayıp 31 aralığa kadar düşey işyene bi tablodan özet bi istek tablom olucak
yurttaş tşkkrler ettim daha başka çözümler formüllü bulanlar varsa onlarda cevaplamalarını bekliyorum
merhabalaraz önce tam anladım saymıştım kendimi ama herşey allah bullak oldu en son bana yanıt gönderilen tabloda "AAAA" yerine "MMMM" yazınca halloldu zannettim ama tabloda verilen olduğu yer mavi çerçeveyle belirlenmiş giib bend eyni bi dosya açtım ve o formülü normal uyguladım ad hatası yazdı iyice kafam karıştı dosyamı gönderiyorum
en başından beri alırsak sizin 2 değişik çözmünüz oldu bu sorumla ilgili ama ikisindede detaylı excel işlemleri kullanıyoruz ben bu tarz tablo(en sold atarih üstte malzeme ve sayılardan ibaret )lardan çok açıcam 2009 ile ilgili böyle başlamayı düşnüyorum ama hala en basit hali ile (formüllerle) çözümü yokmudur
yurttaş zipden çıkardım kaydettim açtım ilk açınca değerler var ama içinde bişeyle bi değerle oynayınca tablo otomatik siliniyo bişede sorun var ama