• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Özet tablo makrosu

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Çok değerli arkadaşlarım ve hocalarım ekteki dosyada özet tablo butonuna tıkladığım zaman yeni bir çalışma sayfasında özet tablo alabiliyorum.ama bu yeni sayfa, sayfa 2 dışında başka bir sayfa numarası alıyorsa hata veriyor ben bunu makromda ne yapmalıyım ki sayfa sayısı kaç olursa olsun özet tablomu gene alabileyim.şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

özet tablo makrosunda hata

Çok değerli arkadaşlarım ve hocalarım ekteki dosyada özet tablo butonuna tıkladığım zaman yeni bir çalışma sayfasında özet tablo alabiliyorum.ama bu yeni sayfa, sayfa 1 dışında başka bir sayfa numarası alıyorsa hata veriyor ben bunu makromda ne yapmalıyım ki sayfa sayısı kaç olursa olsun özet tablomu gene alabileyim.şimdiden teşekkürler.

makronun olduğu ve hata aldığım buton düğme 4 özet tabloyu oluşturduğu sayfayı silerseniz yeniden düğme 4 e tıklandığında hata alıyorum.(dosyamı yeniledim)

Ekli dosyalar

Niye her defasında Özet Tablo oluşturmak istiyor sunuz? Bir defa oluşturup tabloyu yenilemeniz yeterli.

Niye her defasında Özet Tablo oluşturmak istiyor sunuz? Bir defa oluşturup tabloyu yenilemeniz yeterli.

Hamitcan hocam her defasında oluşturmak istememden değil bir şablon oluşturarak başka kullanıcıların bu özet tabloyu yapmaları gerekeceğinden bu hatayla karşılaşmamaları için istirham ediyorum.

Kusura bakmayın ben sorunuzu anlamadım, diğer arkadaşlardan yardım isteyin.

Geri