Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özet tabloda adı soyadı, iban no ve tutarlarına göre oluşturduğum dosyada dosyayı kaydediip kapattıktan sonra tekrar Sayfa 1 de varolan verilere ekleme yaparsam özet tablod anasıl güncellerim.
Not : Veri aralığınız C15 hücresinde bitiyor. daha sonra ekleyeceginiz veriler özet tabloda görünmeyecek. o yüzden veri aralığınızıda değiştirmenizi tavsiye ederim.
Arkadaşımız resimle açıkladı. İlk kez yapınca her zaman bir duraksama yaşanır.
Özet tablo içerisinde hücreye gelin, önce 2 numaralı "Seçenekler" ve sonrasında 3 numaralı "Veri Kaynağını Değiştir" seçildikten sonra açılan pencereden C15'i "C200" yapın ve "Tamam" a tıklayın. Hepsi bu kadar...
Resmi bir görebilemediğimden dolayı, bahsetmiş oldugunuz seçenekleri bulurum diye düşündüm. Tabloyu seçtim sağ tıkladım, hücrenin üzerinde sağ tıkladım ama nafile olmuyor. olmuyor.
Resmi tıkladığınızda açılması lazımdı.
Neyse ben excel dosyası olarak ekliyorum.....
Orada
Sayfa 4 ve Resimler yazan sayfalarda var açıklama
kolay gelsin
Uygar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.