• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

outlook uyarısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan maliex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
professional plus 2016-türkçe
iyi günler,

excel vba ile formları otomatik olarak mail gönderdiğim bir çalışmam var ancak aşağıdaki gibi herseferinde uyarı vermekte..

yardımınızı rica eder iyi çalışmalar dilerim

sürüm :office 2013

Ekli dosyalar

• OUTLOOK UYARISI.jpg
    OUTLOOK UYARISI.jpg
    36.2 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba,

Outlook bu uyarıyı "virüsten koruma yazılımınız etkin veya güncel olmadığında" verir , yapacağınız 2 seçenek var 1. Antivirüs programınıza bakın etkin ve güncel mi diye , 2. Outlook da Dosya - Seçenekler - Güvenlik merkezi - Güvenlik merkezi Ayarları - Programlı Erişim , buradaki ayarlardan değiştirerek denemeler yapın . Tavsiyem ve aynı zamanda da önerilen birincisidir.

Aynı olay daha önce benimde başıma gelmişti Antivirüs programı güncelleme yapmadığından bu uyarıyı aldığımı fark ettim (tabi biraz zamanımı almıştı bunu öğrenmem).Antivirüs programı güncelleme yapmasını sağlayarak sıkıntıyı çözmüştüm.

Böyle bir uyarı sizi güvenliğiniz için. Güvenlik ayarlarını değiştirirken buna dikkat etmenizi öneririm.

EmrExcel16 bilgilendirme için çok sağolun dediğiniz gibi antivirüs programını güncelleyince düzeldi çok teşekkür ederim
aslına bakıcak olursak
Dosya - Seçenekler - Güvenlik merkezi - Güvenlik merkezi Ayarları - Programlı Erişim deki uyarıyı yani (anti virüs güncel olmadığında yada etkinleşmediğinde beni uyar) seçeneği herşeyi anlatıyıor

Rica ederim , iyi çalışmalar.

Geri