Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Outlook bu uyarıyı "virüsten koruma yazılımınız etkin veya güncel olmadığında" verir , yapacağınız 2 seçenek var 1. Antivirüs programınıza bakın etkin ve güncel mi diye , 2. Outlook da Dosya - Seçenekler - Güvenlik merkezi - Güvenlik merkezi Ayarları - Programlı Erişim , buradaki ayarlardan değiştirerek denemeler yapın . Tavsiyem ve aynı zamanda da önerilen birincisidir.
Aynı olay daha önce benimde başıma gelmişti Antivirüs programı güncelleme yapmadığından bu uyarıyı aldığımı fark ettim (tabi biraz zamanımı almıştı bunu öğrenmem).Antivirüs programı güncelleme yapmasını sağlayarak sıkıntıyı çözmüştüm.
EmrExcel16 bilgilendirme için çok sağolun dediğiniz gibi antivirüs programını güncelleyince düzeldi çok teşekkür ederim
aslına bakıcak olursak
Dosya - Seçenekler - Güvenlik merkezi - Güvenlik merkezi Ayarları - Programlı Erişim deki uyarıyı yani (anti virüs güncel olmadığında yada etkinleşmediğinde beni uyar) seçeneği herşeyi anlatıyıor
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.