• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Outlook toplu mail gönderimi

Excel Vers. ve Dili
2013
Merhaba,

Sayfamda mail adreslerine karşılık gelen alanları mail gövdesine ekleyerek toplu mail göndermek istiyorum

Dosyam ektedir. yardımcı olursanız memnun olurum

Ekli dosyalar

EXCELL DE 2. SAYFAYI A@GMAİL.COM 3.SAYFAYI B@GMAİL.COM 4. SAYFAYI C@GMAİL.COM YAPMAK İÇİN NE YAPMAM LAZIM. Bİ FİKRİNİZ VAR MI?

Forumumuza hoş geldiniz.

İlk olarak forum kurallarına uygun mesajlar yazmanız gerektiğini hatırlatmak isterim. (Lütfen tüm mesajınızı büyük harfle yazmayınız.)

Sonrasında "YAPMAK" ifadenizden mail atmak istediğinizi anladım. Doğru mudur?

Paylaşım için teşekkürler. Belki bir gün bana da lazım olur :)

Forumumuza hoş geldiniz.

İlk olarak forum kurallarına uygun mesajlar yazmanız gerektiğini hatırlatmak isterim. (Lütfen tüm mesajınızı büyük harfle yazmayınız.)

Sonrasında "YAPMAK" ifadenizden mail atmak istediğinizi anladım. Doğru mudur?
Evet Hocam toplu mail atacam ama her sayfayı farklı kişiye atmam lazım.

Sayfanın görüntüsünü mü göndermek istiyorsunuz, yoksa sayfayı dosya olarak kayıt edip dosya eki olarak mı göndermek istiyorsunuz?

Korhan hocam sadece menü sayfasındaki a1 : f28 arası sayfa görüntüsünü nasıl mail atarız.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Örnek dosyanız ektedir.

Mail bilgileri bölümündeki tüm alanları boş geçmeyiniz. Zorunlu alan olarak tanımlanmıştır.

Ekli dosyalar

Korhan Bey teşekkürler harika olmuş. CC zorunluluğu nasıl iptal edebilirim. cc bölümü dursun fakat dolu olması zorınlu olmasın

Bir de K4 e yazılan açıklamayı maile eklemiyor sanırım.

Modül içindeki aşağıdaki satırları bulup silin.

Kod:
    If S1.Range("K3") = "" Then
        MsgBox "Lütfen mailin gönderileceği (CC) mail adresini giriniz!", vbCritical
        Exit Sub
    End If

mail gövdesi açıklamayı mail e eklemesi için
.Introduction = S1.Range("K4").Value

yazdım ama olmadı.

Üstteki mesajımdaki dosyayı isteğiniz doğrultusunda revize ettim. Tekrar deneyiniz.

Geri