• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

outlook satir araligi hk.

zetkatamet

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
Arkadaslar,
Outlook 2007 kullanmaktayim. Yazi yazarken alt satira gectiginde varsayilan olarak iki satir arasini bosluk birakmasini istiyorum. Simdilik elle ctrl + 15 yazdigimda istedigim oluyor. Manuel olmasin otomatik olsun istiyorum :) Cevaplar icin tesekkurler.
Ornek:
Olmasini istemedigim yazi sekli
jhkjhkajsghdjhjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Olmasını istedigim yazi sekli
jhkjhkajsghdjhjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hhhhhhhhhhhhhhhhhh

metin gövdesini HTML yapın daha sonra istediğiniz paragraf ayarlarını tamamlayın.

sn.ockucukay, ilginize tesekkurler. metin govdesini html yapmak sicin nereye girmemiz gerekiyor, bir turlu bulamadim. Yardimci olurmusunuz..

araçlar>seçenekler>posta biçimi menüsüne girin. HTML seçin ve düzenleyici olarak wordu seçin

Gunaydin,
Duzenleyici seceneklerinde..
populer / yazım denetleme / gelismis seceneklerinin altinda duzenleyici olarak word u secmek secenegini goremedim, rica etsem tekrar bakabilirmisiniz. Sizede cok zahmet oldu ama..

ekteki resme bakın. seçenekler penceresinin görüntüsü verilmiştir.

Ekli dosyalar

• outlook.JPG
    outlook.JPG
    56.4 KB · Görüntüleme: 13
Ben 2007 kullaniyorum, 2007 de goruntu sizin gonderdiginiz gibi degil. Bayaga bir karistirdim, belkide boyle bir secenek yok.

Selam,

Aynı sorun bende de var soruna çözüm önerisi olan var mı.

Geri