Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer ileti gövdesi HTMLBody olarak veriliyorsa VBScript veya JavaScript kodu eklenebilir diye düşünüyorum.
VBScript kodu tarayıcılarda hemen engellenmektedir. Javascript kodu için Outlook'un nasıl bir tepki vereceğini açıkçası hiç denemediğim için bilemiyorum.
Doğrusu Outlook'da ben de böyle bir şey denemedim ama ..... salt JavaScript ile e-posta alıcısının Windows kullanıcı adının bulunması mümkün değil diye düşünüyorum.
JScript içinde mutlaka ActiveX Object kullanılması gerekir. Bu da kullanıcının antivirüs programı tarafından tespit edildiğinde, çalışması engellenebilir. Ayrıca, ActiveX nesnesi kullanıldığı zaman HTML dokümanın IE ile açılması durumunda çalışabilecektir, yani; kullanıcının varsayılan tarayıcısı IE değilse, e-posta mesajının gövdesine gömülmüş JScript kodu çalışır mı ... bilemiyorum.
Bunlar sadece anlık kişisel düşüncelerim, deneme yapmadan yine de kesin konuşmamak lazım tabii ... :biggrin:
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.