Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın uzmanlarımız ekte excel ile örnek hazırladığım otopark ile ilgili tabloya ilişkin bir access programa ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Sn. Taruz ben bir tane yapmaya çalıştım ama tam olarak istediğim olmadı yukarıda excel de yazdığım istenilenleri karşılayamıyorum yaptığımı ekliyorum bakarsanız sevinirim.
En büyük problemim sorgulama yapmak Ana form üzerinden Bağlayan birime göre ve Plakaya göre ayrı ayrı sorgulama yapmak istiyorum bunları yapabilirsem yeterli ilginize teşekkürler şu an göreve çıkıyorum cevabınızı akşam okuyabilirim.
Sn Taruz çok sağolun ama Ana form üzerine iki buton ekleyerek plaka sorgusu sonucu plakaya ait bilgilerle Bağlayan Birim sorgusu ile o birimin bağladığı bütün araçların listesini getirebilirmiyiz.
Sn. Taruz galiba yaptım ama sorgulamaya basıp raporlar gelirken access penceresi tekrar çıkıyor bunu aşamadım bir incelemeniz mümkün mü acaba? Ekledim.
Raporları açarken formu kapatırsanız sıkıntı gider..
Bence raporlara kriteri formdan verseniz daha iyi olurdu.. Bunu yapmak için formun kaynağındaki sqli sorgu olarak kaydedip raporlara kaynak vermeniz yeterli.. Tercih sizin tabii..
Sn. Taruz yardımlarınız için teşekkürler söylediğiniz şeyi yapmak benim kapasitemi aşıyor. Buna da şükür sizin gibi uzmanların yardımıyla ancak buy kadar yapabildim. Dediğiniz olayı öğrenebilirsem yenisini yaparım inşallah.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.