• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik veri yönlendirme

Doğru saydımsa , toplam 26 sayfa ve işlemleri var :)

Nasıl toparlanacağı konusunda şu an yorgun kafa ile bir şey düşünemiyorum , gece saatlerinde dosyanıza tekrar bakıp entegrasyon nasıl olabilir inceleyeceğim . Bu ciddi ayrıntı yapılmış bir dosya ve işin tüm kademelerini , muhasebe hariç operatif olarak düzenliyor gibi.

Yine de belirteyim, bu komple bir programlama ve çeşitli sebeplerle direk tek dosyaya dikkat veremeyeceğimden " hadi daha hazır olmadı mı ? " demeyin. Bu sayfa sayfa ilerlenebilecek bir yapı.

Aslında sadece sizin yaptığınız sayfaya giriş yaptığımda veriler ÇAĞRI ANA DATA isimli sayfaya verileri atarsa diğer 22 sayfaya kendisi dağıtıyor.
Siyah olarak işaretlediğim diğer 2 sayfaya'da manüel bilgi giriyorum ve 2 ayrı sayfaya veri atıyor.
Benim için asıl önemli olan siyah butonlara sizin sayfanıza entegre edebilmek. Ve dosyayı inceleyecek diğer kişilerde herhangi bir butona bastığında normal excel yapısına geçebilsinler.
Zaman önemli değil. Sizin gibi bir bilge bulmuşuz :) İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim tekrar.

Estağfurullah , daha bilgeliğe bana göre 38 fırın ekmek kaldı , sitede benim de ayakta ceketi ilikleyeceğim daha nice bilgeler var , yine de teşekkür ederim.

İş azaldı ve kolaylaştı gibi bu cevapla , önerdiğiniz işlemi yapmak zor değil , bir tesbih bulup ya sabır çekmenize çok gerek yok bu durumda ... Mesele doğru yerlere doğru veriyi atmak bundan sonra , siz data ile oynanmayacağına eminseniz excele geçiş de sorun değil .

Estağfurullah , daha bilgeliğe bana göre 38 fırın ekmek kaldı , sitede benim de ayakta ceketi ilikleyeceğim daha nice bilgeler var , yine de teşekkür ederim.

İş azaldı ve kolaylaştı gibi bu cevapla , önerdiğiniz işlemi yapmak zor değil , bir tesbih bulup ya sabır çekmenize çok gerek yok bu durumda ... Mesele doğru yerlere doğru veriyi atmak bundan sonra , siz data ile oynanmayacağına eminseniz excele geçiş de sorun değil .

Ben şuan sizin önünüzde ceketimi ilikliyorum :) Sizin 38 ekmek yeme hakkınız kalmış ben daha emeklemeye bile başlayamadım :)

Data ile oynama olmaz büyük ihtimalle ancak çalıştığım şirket bazen farklı bir rapor vs isteyebiliyor. Olursa da bir şekilde çözmeye çalışırım artık. :)

Sayın hb3102

1- Profilinizde excel versiyon ve dilini belirtiniz , zira ben 2010 da hazırlayacağım ve kullandığınız düşük versiyon ise buna göre daha az miktarda gelişmiş nesne kullanmam gerek, yoksa bunu bulamıyorum der ; çalışmaz .

2- w2 de gorunmez olan 1 ne için oraya görünmeden konuyor biliyor musunuz ?[/QUOTE]

2.sayfa rapor dosyası açılır pencere ile beyanname numarasını seçince ara formülü ile beyannameye ait bilgileri getiriyor.Bu konuda yardımcı olmanızı isteyecektim.Örnek 001 nolu
beyanname seçilince bilgileri rapor olarak aynı yazdırmasını istiyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
2.sayfa rapor dosyası açılır pencere ile beyanname numarasını seçince ara formülü ile beyannameye ait bilgileri getiriyor.Bu konuda yardımcı olmanızı isteyecektim.Örnek 001 nolu
beyanname seçilince bilgileri rapor olarak aynı yazdırmasını istiyorum.

Sayın hb3102

Önce rapor ayrıntılarını doğru hesaplatmak ve sayfaya göndermek gerek. Sizin tabloda tarih aslında tarih değil , parabirimleri aslında parabirimleri değil ikisi de metin. Bir de doğru hesaplar gerekli gibi. Bir kaç soru :

Ordino matrahı : Bu bir yüzde işlemi sonucu mu sabit bir bedel mi ?Oran mı elle mi girilir? Kaynağı nedir ?
Ordino kdv : Bildiğim kadarı ile yüzde 18 yani 71 tl gibi ama sizde 38 tl . Sebep ?
Fatura tarihi : Mal fatura tarihi mi Biçenler fatura tarihi mi ? Bu aynı anda kur tarihi mi? Kur cinsine gerek yok mu?
GTİP no : Bu tabloda ve beklediğiniz raporda bunun olması gerekmiyor mu ?

Son düzenleme:
Geri