• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

otomatik veri süzme ?

Excel Vers. ve Dili
türkçe
forumda biraz araştırdım ancak istediğim bilgiye bir türlü ulaşamadım.elimde geniş bi çalışma sayfası var ve verilerin aynı ve eşit olanlarını farklı renkte veya 0 veya eşit olarak yazdırmak yada başka bir çalışma sayfasında listelemek istiyorum.yardımlarınız çok değerli lütfen esirgemeyin. sorum ve istenilen şu "İstenilen "no" bölümü "kod" bölümü "giriş değer" , "çıkış değer" "ilk değer" , "işlem değeri" , "çıkış değeri" hücrelerini otomatik olarak tarayıp eşleşen değerleri başka bir sayfada veya belirlenen hücrede farklı farklı göstermesi…. hücreler a-ax e kadar gitmekte ve ortalama 12,000 de satır var ."

Örnek belgenizi; burası veya burası gibi bir dosya paylaşım sitesine yükleyip oradan alacağınız link'i burada paylaşabilirsiniz.
Böylece örnek dosya üzerinden istediğiniz sonuca daha çabuk ulaşırsınız.

Merhaba,

Conditional formatting / koşullu şartlandırma ile istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. tüm çalışma sayfanızı tanımladıktan sonra "conditional formatting → manage rules → new rule → Format only unique or duplicate values" tıklatın, açılan menüde "duplicate" ifadesini seçtikten sonra renklendirme formatına geçin. Tekrarlayan ifadeler varsa renklendirir. ("Unique" ifadesini seçerseniz tekrarlamayıp tek olanları renklendirir.)

İyi çalışmalar,

Geri