• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik veri ayırma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2017
Türkçe
Merhaba iyi geceler,

Ekteki dosyada 2 ayrı sayfa var. Data yazan sayfadaki verilerin diğer sayfaya işlemesini istiyorum.
Ancak Ulaşım türü TAKSİ/ EK SERVİS yazan alanın sadece diğer sayfaya atmasını istiyorum.

Örneğin bugün hiç taksi veya ek servis kullanılmamış ise diğer sayfaya veri atmasın ama taksi veya ek servis kullanılmışsa sadece veri atsın diyorum.

Benim bilgilerim sizinki kadar engin değil :) Bana yardımcı olabilir misiniz

İyi geceler

Ekli dosyalar

Formül ile isterseniz Veri sayfasındaki sütunlara,Data sayfasındaki hangi sütunların gelmesi gerektiğni Data sayfasındaki sütun Harfleri ile yazarsanız formül ile yardımçı olmaya çalışaçağım.Hangi sütunların gelmesi gerektiğini çözemedim.İyi geçeler.

Merhaba ,

Dosyaya dönüp bir baktım belirttiğiniz gibi çok anlaşılır olmamış :( Bu yüzden yeni excel dosyası ekledim ve numaralandırdım hepsini toplam 10 sutun/hücreye veri girişi olacak şekilde. Numaralandırmadan daha rahat yardımcı olabilirsiniz

İyi geceler

Ekli dosyalar

Tekrar merhaba ,

Formülleri şifreden çıkardım ve kendi excel dosyama eklemeye çalıştım ama başaramadım :( Nasıl bir yol izlemeliyim sizce. Formlünüzü inceledim ama sizin gibi baştan yaparak başarılı olabileceğimi sanmıyorum :(

Çok teşekkür ederim sorun çözüldü. Biraz deneme yanılma yaptım sayenizde çözdüm teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederim sorun çözüldü. Biraz deneme yanılma yaptım sayenizde çözdüm teşekkür ederim :)
Rica ederim.Sorunun çözüldüğüne :D oldum.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.İyi günler.

Geri