otomatik tedaş fatura sorgulama ama nasıl?

Excel Vers. ve Dili
2010
süper

süper 1500 aboneyi 4 parçada sorgulayabiliyorum.
Nedense 300 'lerde kilitleniyor.

Ama yinede süpperrrr Elleriniz dert görmesin.

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba son yapılan uygulamada fatura tutarı ve son ödeme tarihi gözükmüyor nasıl yapabiliriz herkese kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Sayın bitane;
muaccel borç son ödeme ve fatura tarihi görünmüyor.Onuda sağlayabilme imkanınız var mı?

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Sa
Arkadaşlar aslında güzel bir çalışma olmuş bu tedaş fatura sorgula.Ancak aynı sorgulamayı esgaz için uyarlamaya çalıştım bir türlü beceremedim yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok memnun olurum.excel çok zevkli bir program.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sayın bitane,öncelikle emeğinize sağlık.istanbul için sorgulama çalışıyor fakat balıkesir için çalışmıyor.balıkesirdeki fatura ile ilgili tüm bilgileri eksiksiz yazmama rağmen sanırım istanbul için sorgulama yaptığı için site kaynaklı hata oluştu yazıyor.bunu nasıl düzeltebiliriz acaba ?
Emeğiniz için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sadece aradaki kodu yerleştirdim. Bende sorun olmadan çalıştı.
sayın bitane,öncelikle emeğinize sağlık.istanbul için sorgulama çalışıyor fakat balıkesir için çalışmıyor.balıkesirdeki fatura ile ilgili tüm bilgileri eksiksiz yazmama rağmen sanırım istanbul için sorgulama yaptığı için site kaynaklı hata oluştu yazıyor.bunu nasıl düzeltebiliriz acaba ?
Emeğiniz için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
asfdsafsdfs
Arkadaşlar bu makroyu kullanmaya çalışıyorum fakat 6 sorgudan sonra hata veriyo çözümü olan varmı?

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Ssk borcu yoktur.

Merhablar.
İDARELERCE E-BORÇ SORGULAMA
LİNK http://app.sgk.gov.tr/borc366Sorgula/
Resim1
Kullanıcı Adını bir hücreden alacak.
Şifreyi bir hücreden alacak.
Resim2
Borç Sorgulama Seçecek.
Resim3
Gerekli kodları Belirli Hücrelerden alıp sorgu yapacak ve belirtilen adet çıktı
alınacak.
Böyle Bir şey mümkünse rica edeceğim.
İlgilenlere Şimdiden Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13.04.2020
otomatik atso borç sorgula

https://www.atso.org.tr/borc_sorgula/7/sorgula.html
yukarıkaki link antalya ticaret ve sanayi odasına kayıtlı üyelerin borç sorgulama sayfası. mükelleflerimin bilgileri excel de kayıtlı bu mükelleflerin takstlerini otomatik sorgulamak istiyorum. yardımcı olursnaız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
MSOffice 2010 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-11-2020
Arkadaslar Merhaba ayni tarz bir iş oldugu icin yeni konu acmadan bu konudan devam edeyim diye dusundum. Yardimci olabilecek arkadaslarimiz varsa simdiden minnettar olurum.

Benim sorunum Şöyle: Linkini vereceğim sitede "Ürün Referans (Katalog) Numarası " yazan yere elimdeki yüzlerce katalog numarasını tektek yazarak "listele" butonuna basiyorum ve cikan sayfanın printini aliyorum. Bu işlemi excel makrolari ya da mozilla imacros kullanarak otomatiklestirebilir miyim ? Yardımcı olacak arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim. tedas fatura sorgulama ile ilgili kodlari inceledim ama acemi oldugumdan kendime gore uyarlamalar ve denemeler yapamadim. Yardımınıza ihtiyac var.

Calisma yaptigimiz site linki şu şekildedir. http://212.174.130.231/UBB/Forms/UrunListe.aspx?Durum=D

İyi ÇAlışmalar,

Excel Vers. ve Dili
2000
kayseri ve meram sorgulaması

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar,

kayseri iline ait sorgulamalrı konusundada yardımcı olurmusunuz.

http://www.kcetas.com.tr:8080/
bir satırda referans no diğer satırlardada diğer bilgileri çekmek istiyorum. özellikle ad soyad ve adres yardımlarınıza teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2010
Merhabalar Arkadaşlar;

Tedaş borç sorgulama macrosunun güncel hali mevcutmudur.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.