Bizim öğrenci numaraları ilk yedi numarası sabittir. Gündüz öğrencileri 2040110 gece öğrencileri 2040120 diye devam eder sonunada 3 öğrenci numarası verilir. örnek 2040110255 gece için 2040120255 diye devam eder. şimdi okulda olan sınavlar için oturma planları yapıyoruz... öğrencilerin numaraları karıştırarak yazıyoruz.. Ama başları sabit olan numaraları tekrar yazmak çok zor oluyor ve işi epeyce uzatıyor... Sizden istediğim bu hücrelere öğrenci numarasının son üç hanesini yazarak otomatik tamamlamasını istiyorum ben 311 yazacam o bana 2040110311 diyecek şekilde... Gece öğrencileri içinde görünmeyecek yerde klikleyince gece olduğunu bilsin 2040120311 diye yazmasını istiyoruz... özel biçimlendirmeden denedim eğerli denedim ama hala acemi olduğum için tam istedğim olmadı... Yardımcı olursanız çok sevinirim... Birde öğrencilerin sayfa 3 te hangisinin hangi sıraya oturduğunu karşısında yazmasını istiyoruz... öğrenci bu sınav önde oturduysa bir dahaki aynı sınavda farklı yere oturtabilmek için.. Dosya ektediir..