• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik Tablo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozgurpeh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgurpeh

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Arkadaşlar Merhaba,

Okulda kullanılmak üzere ekli dosya ile paylaştığım bir konu ile ilgili olarak yardımlarınızı bekliyorum sheet1(sıralama) kısmında bir liste göreceksiniz buraya bir buton koyarak farklı bir çalışma sayfasında Sheet2(tablo) kısmındaki tablo gibi otomatik olarak bir tablo oluşturmam gerekiyor. Konu bizim için çok önemlidir elle yazmak derdinden kurtaracaksınız bizi şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

Merhaba;
Makro ile çözümde ısrarlı değilseniz ve sonuç tablosundaki birkaç değişiklik sorun olmayacaksa ekteki tablo ve tablo1 sayfalarını inceleyin. (her 2 sayfadan kullanmayacağınızı silebilirsiniz)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim yardımınız için fakat sılama kısmı hergün değişiyor bu sebeple sabit bir formül işimizi görmeyecek gibi duruyor. Bu detayı düşünerek yapılabilecek bir hareket var mıdır ?

makro ile çalıştırabilirsek daha iyi olur tabi

Dosyayı denediğinizi varsayarak Sorunuzda anlayamadığım detayın hareketini bende merakla bekliyorum.

Dosyayı denediğinizi varsayarak Sorunuzda anlayamadığım detayın hareketini bende merakla bekliyorum.

:) ben mi hayalciyim bilmiyorum ama yine sıralama dan giderek tekrar anltamaya çalışayım yine sizin gönderdiğini örnekte sılamadaki sınıf1 ve ayşe öğretmen için bir buton ile tobla2 deki tabloyu oluşturmak istiyorum

:) ben mi hayalciyim bilmiyorum ama yine sıralama dan giderek tekrar anltamaya çalışayım yine sizin gönderdiğini örnekte sılamadaki sınıf1 ve ayşe öğretmen için bir buton ile tobla2 deki tabloyu oluşturmak istiyorum

örnek ekte

Ekli dosyalar

halen daha bekliyorum yardımınızı..

Yetersiz açıklama

tamam yeniden deneyelim, ekteke sheet1 deki veriler değişken verilerdir bu sheet e bir buton koyup tıkladığımız zaman farklı bir çalışma kitabında otomatik olarak sheet2 deki tablolar oluşsun istiyorum

Ekli dosyalar

halen daha bekliyorum yardımınızı

Geri