Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese kolay gelsin
Wordde yaptığımız bir iç yazışma şablonuna otomatik sıra numarası nasıl verdire biliriz. Yardım ederseniz sevinirim.
iyi çalışmalar
slm fenomen. word zaten kendisi sıra numarası verir. 1- ........ yazarsınız, sonra ikinci maddeye geldiğinizde enter yaptığınızda otomatik olarak sıra numarasını kendisi verecektir.
Bir MS Word dokümanında hazırlanmış bir tip yazıda yer alan Sayı No'nun, dosya her açıldığında 1 artması isteniyor şeklinde algıladım.
Yani, aşağıdaki örnek yazıdaki 12 değerinin her seferinde 1 artması gibi ...
[vb:1:1a02cb99fd] YAZIÃMA Ã?RNEÃİ
Sayı : 12
Konu :
Tarih :
İlgi :
[/vb:1:1a02cb99fd]
Eğer durum böyle ise, ekli dosyadaki kodlar bu işi yapmaktadır. Dosya her açıldığında, sayı 1 artararak yazılır. Tabii işin sonunda dosyanın kaydedileceği düşünülmüştür.
Dosyada herhangibir sorun yok...... makroları aktif halde dosyayı açıyorsanız, değişiklikleri kaydettikten sonra tekrar açtığınızda, sayı'nın 1 artması gerekir...
Sn. Raider
İstediğim bu şekilde olması, şu anda kullandığım dosya belge şablonu yani .dot uzantılı ben yazımı yazdıktan sonra kaydetmek istediğimde farklı bir isim vererek .doc olarak kaydediyor eğer verdiğiniz örneğe ek olarak bu işlemi belge şablonunda yapabilirsek çok sevinirim herşey için teşekkür ederim. iyi çalışmalar dileğiyle.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.