• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik sayı sayma

Excel Vers. ve Dili
2016 -TR
Merhabalar,

1.Gelen üyelerimizin saatlerini yazdığımız aylık bir çizelgemiz var.
Aşağıdaki linkte görebileceğiniz bu çizelgenin sol kısmında 18:45'te gelen bir ya da kaç kişi ise , çizelgenin sağ kısmındaki kırmızı renkli saat bölümünde 19:00'un sağ kısmına otomatik yazmasını , 18:15'te geldiyse sağ kısımdaki 18:00'in sağ kısmına 2-3 (kaç kişiyse ) otomatik yazmasını sağlamak istiyoruz. * BU PROBLEM ÇÖZÜLMÜŞTÜR

http://s3.dosya.tc/server13/0qd5ep/May_2017.xlsx.html

2.sorum:Bu çizelge ayın 1'ine ait ve biz bunu aşağıda 01.05.2017'nin yanına "kopyala ve en sona taşı" yaparak aysonuna kadar oluşturacağız. Sormak istediğim;bunu hızlıca yapmanın bir formülü var mı ? (Bu aşamada 3. sorum da oluşuyor...) Eğer yoksa zaten Nisan ayının 1'inden 30'una kadar olan eski çizelgede ; ayın 1'ine ( Diyelim ki atnı çizelgeyi Aralık'ta kullanacağız) 01.12.2017 yazdıktan sonra ayın 30'una kadar olan alttaki tüm tarihin 01.12.17-02.12.17-...30.12.17 olmasını sağlayabileceğimiz bir formül var mıdır?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, bu şekilde bitirmem gereken 24 ay var:(

Saygılar

Son düzenleme:
Merhaba,

Örnek dosyanızı dosya.tc gibi paylaşım sitesine koyarsanız yardım almanız daha hızlanır.

Merhaba,

Ben gelen kişilerin nasıl yazıldığını anlamadım. C ve D sütununda kişiler nasıl toplanıyor?
A sütunu ne işe yarıyor? Biraz açıklama gerek.

Necdet Bey ,

Sayın "Çıtır" rumuzlu kullanıcıya tekrar teşekkür ederim aracılığınızla. 1. sorumu çözdü kendisi, sağolsun.

Fakat aşağıdaki tarihlerle olan otomatik sistemi halen bulamadım maalesef.

Geri