• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

otomatik sayfa açma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle herkese selamlar. Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu tekrar açmak zorunda kaldım çünkü benim için acil ve önemli. Yardımcı olan arkadaş beni büyük bir yükten kurtaracak. Şimdi gelelim sorumuza. Ekteki dosyada a sütununda bulunan verilere bu adda yeni sayfa açmak istiyorum tabi otomatik olarak. Bu açılacak sayfanın da önceden belirlenmiş bir tablo olmasını ve bu tabloya gene a sütunundan bilgiler taşımasını istiyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler

Ekli dosyalar

konuyu açmadan forumdaki bütün örnekleri inceledim ama sanırım a sütünundaki veriler sayı olduğu için veya başka sebeplerle kodlar çalışmadı bende

tam ıstegınızden bır sayfasını hazırlarmısınız..

hocam bende ınsaat işleri ile uğraşiyorum sureklı analız yapmak zorunda kaldıgım ıcın bu tabloyu kullanmak zorunda kalıyorum.buraya bırde rayıclerı otomatık ekleyebılsek o kaar guzel olurkı

hocam ellerine sağlık süper olmuş ama yeni satır ilave etmeye izin mi vermiyor, yeni satır ilave edince hata veriyor

yeni satiri hangi sayfaya ekliyorsunuz, sorunu tam anlayamadim, egerki pozlar sayfasinda yeni bir satir ekliyorsunuz ve butona basiyorsaniz eskileriyle ayni ismi tasidigindan hata veriyordur.. Ayri bir calisma gerektirir yapmayi denerim fakat beni asicagini saniyorum :)

sanirim cok basit birsey ama daha cozum bulamadim, on error resume next dedigimizde sheet1 2 3 diye bir suru bos sheet aciyor, bi yere hata verirse active sheet.delete filan demek lazim sanirim ama oturtamadim..

doğrudur pozlar sayfasına satır ekliyorum ama eskilerinden farklı isimlerle ve poz numaraları ile ama belirttiğiniz hatayı veriyor ve noş sayfa açıyor

Geri