• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik sayfa Açma ve Veri Dağıtma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sedsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2010
Merhaba;
Arkadaşlar ekdeki tabloda firma ismine göre otomatik sayfa açılıyor.Bunu sitemizden yararlanarak kendime uyarladım ancak benim şöyle bir sorunum var.
1-Bu veriler "VERİ" sayfasının 3.satırından itibaren başlatmam gerek bunun için makroyu nasıl düzenlemem gerek.
2-firma adı ile yeni sayfa açıldığında buraya aktarılan veriler ben silmedikce silinmesin yani veri sayfasından silinse bile firma sayfasında kalsın ama güncelleme yaptığımda mükerrer kayıt olmasın ve firma sayfasının 3 satırında tutarların toplamı olması gerekiyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,
aaa firmasından 3 adet fatura var ama yalnız birisini işlemiş ve ayrıca ben veri dosyasından bir veri sildiğimde sayfadan da siliniyor.silinmemesi lazım.
Teşekkür ederim...

bir onceki mesajimdaki dosyanizi yeniledim, istediginizi yanlis anlamisim ki yanlis anladigimi tahmin ediyordum; az zamanim vardi sizin icin hizli hizli biseyler yapmaya calismistim; gerci bu dosyanizada cok ilgi gosteremedim. bu dosyayi da inceleyip eksikleri ile donerseniz sevinirim, kolay gelsin..

İlginiz için teşekkür ederim.
Evet dosya olmuş yalnız başka excel dosyaları açıkken biraz ağır çalışıyor.bu sizden değil dosyada macro olmasından ve açık olan dosyanın büyüklüğünden kaynaklanıyor bunun farkındayım.artık böyle idare edeceğiz.
Kolay gelsin..

Macro seklinde bu dosyayi calistirdiniz halde ve dosya buyudugu takdirde daha da yavaslayacaktir, bence bu tarz bir dosya icin sadece pivot yeterli olur.. bu yonde bir calisma icine girerseniz ilerisi icin daha yararli olacaktir..

sayın sedsa sizden allah razı olsun.saynizdeuzun süredir aradığım işlemi buldum.siden hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum.Gerçekten çoook ama çoook teşekkür ederim.Tabi diğer arkadaşlardanda allah razı olsun.Çok sağolun.

sayın sedsa sizden allah razı olsun.saynizdeuzun süredir aradığım işlemi buldum.siden hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum.Gerçekten çoook ama çoook teşekkür ederim.Tabi diğer arkadaşlardanda allah razı olsun.Çok sağolun.

Ne demek kardeş sende de Allah Razı olsun Varsa bi hakkımız helal olsun

EMEGİNİZE SAGLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ
ben bunu kendi cari programa sayfaya kopyalasam izin varmı ?
ve çalışırmı

Geri