• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik olarak excel dosyası açılması??? ÖNEMLİ

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba,
benim sorunum biraz komplike. anlatmaya çalışacağım. excel de tam olarak yapılabildiğinden emin değilim olmazsa VBA ile deneyeceğim ama önce size sormak istedim. mesela şöyle diyelim 5 tane excel dosyamız var bir tanesine ana veri bankası diyelim ve ana veri bankasının içinde her bir kare de bizim verilerimiz var. mesela bmw mercedes audi diye 3 verimiz var. ayrıca da başka bi klasörde de bu verilerimizin bilgileri olan kendi isminde yine excel dosyalarımız var. yani c nin içinde bir excel dosyası düşünün adı veri bankası. bu veri bankasının içinde yine bmw mercedes ve audinin özellikleri olsun. yine c nin içinde ayrı ayrı 4 tane excel dosyaları daha bunların isimleri de bmw mercedes audi ve ford olsun. benim sorunum şu ben ana veri bankasına mesela bmw mercedes ve audinin yanına fordu eklemek istiyorum. ana veri bankasına ford ismini girip entere bastığım anda c dosyasında ki ford isimli excel dosyasının açılmasını istiyorum ki bu sayede o ford isimli excel dosyasına verileri girebileyim ve bu otomatik olarak benim ana veri bankası isimli excel dosyamda da gözüksün. her defasında bir çok excel dosyası açılmasın. kullanıcı kolaylığı için. bunu nasıl yapabilirim?

umarım anlatabilmişimdir. şimdiden teşekkürler.

Geri