• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

otomatik mail gönderme

Excel Vers. ve Dili
2016 excel türkçe
Merhabalar,

sizlerden bir ricam olacaktı, SQL den excele ciroların olduğu bir veri çekiyorum. bu verinin belirli zamanlarda veriyi kaynağından çekerek güncelleyip daha sonra dosyayı değilde sadece belirlediğim alanı, belirlediğim kişilere, belirli sürelerde mail atmasını istiyorum. cok sey istedim sanırım ama umarım yapılabilecek bir seydir.

her ne kadar ramazan bitiyor olsa da kalan günler için ramazanınız mübarek olsun..

Merhaba,

yardımcı olabilirmisiniz. tam anlatamadım mı istediğimi bilemedim

Forumda bu konu oldukça fazla işlendi. Arama yaparak sonuca ulaşabilirsiniz.

Forumda "mail" ifadesi ile arama yapınız.

Merhabalar;

Yaptığım araştırmalar sonucu sizden yardım alabileceğim kanısına vardım
benim istediğim linkte belirtilen dosyaya bir makro yerleştirmek
amacım g sutundaki tarih ile bu günün tarihi eşleştiğinde belirttiğim kişilere o satırdaki bilgileri otomatik mail atmasını sağlamak
kullanmadığım bir notbook mevcut bu dosyayı o bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum dosya devamlı açık kalacak ve her gün sabah 9 da tarama yapmasını sağlamalıyım
örneğin: sayın yetkili belirtilen ürünün fiyatı değişmiştir lütfen kontrol ediniz gibi
sitede yaptığım araştırmaları uygulayarak yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim
bundan dolayı siz değerli hocalarımdan yardım talep etmekteyim
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Saygılarımla.

https://drive.google.com/open?id=0B6...nEyYlBjY0RzVFE

Sayın İsaİsmet

Bulduğunuz her yaklaşık soruya flood olarak sorunuzu ekleyerek daha görünürleştiremezsiniz, bu cevap almanızı da hızlandırmaz . Aksine kurallara uymadığınız için ilgiyi azaltacaktır.

Ayrı bir başlık açmanız daha iyi olurdu ...

Geri