Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel Kullanarak otomatik olarak mail atmak istiyorum. sayfayı ek olarak gönderecek ancak pdf formatında bütün düzenlemeyi yaptım ancak hata alıyorum. Yardımlarını rica ederim.
Merhaba Sayın AYHAN.
Gönderdiğiniz dosyayı açtığımda aşağıdaki resimde görülün üstteki kırmızımsı satırdaki UYARIyı aldım, forumdan indirdiğim herhangi bir dosyada veya kendi excel belgelerimde böyle bir sorun yok, nedeni hakkında birşey söyleyebilir misiniz?
Sorun nedir acaba?
İndirdiğim diğer belgelerde, üst tarafta SARI tonlu "Korumalı Görünüm" şeklinde bir satır çıkıyor (ötedenberi) ve "Düzenlemeyi Etkinleştir" deyince de belge normal açılıyor, ilk kez sizin belgede yukarıdaki gibi bir UYARI ile karşılaştım.
Son olarak 2 numaralı cevap ekindeki belgeyi de açtığımda yine aynı KIRMIZI uyarı görünüyor.
Sayın AYHAN, o uyarı ve uyarıyı nasıl aşacağımı sormamıştım zaten.
İndirdiğim hiçbir dosyada bununla karşılaşmazken, neden sadece bu dosyada böyle bir sorunla karşılaşmış olabileceğim konusunu merak ettim sadece.
Ömer bey excel internet kaynaklı bazı dosyalarda korumalı görünümü etkinleştirebiliyor. Dosya bana ait değil. Soruyu soran üyemize aittir. Dosya içinde kullanılan butonlar ya da activex nesneleri güvenlik uyarısının oluşmasına sebep olmuş olabilir.
Son eklediğiniz dosyadaki adımları mesajınızda açıklarsanız daha açıklayıcı olacaktır. Ayrıca son dosyanız ile ilk dosyanız yapı olarak biraz farklı neden ilk mesajınızda son dosyanızı eklemediniz?
Açıkçası bende tam olarak anlamadım 3 tene pc kullanıyorum 3 de de aynı sorunu yasıyorum ayarlara baktım. ama olmadı dosyayı kayıt ettikten sonra o hatayı almıyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.