• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik Kayıt

cem yılmaz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office365 TÜRKÇE
Merhabalar..

Excel dosyasını belirli aralıklar ile otomatik olarak kaydetmek mümkünmüdür. Mesela Dakikada bir kaydet seçeneği varmı?

merhaba
sık aralıklarla kaydetme ihtiyacı nedendir? otomatik kurtarma için kaydet seçeneği sizin için yeterli değil mi?

yeterli fakat kaydedilen dosyaları bulamıyorum ki yanlış bilmiyorsam standart olarak dosyanın kayıt yeri şu ; C:\Documents and Settings\CMYLMZ\Application Data\Microsoft\Excel\
ama burada bulamıyorum onun için böyle bir şey rica etmiştim..

2 gün önce excelde yaklaşık olarak 2,5 saatte girdiğim verilerim elektrik kesintisi kurbanı oldu bende her dakika başı otomatik olarak kaydetmek istiyorum

merhaba
1-2 dakikada bir kayıt yapacak kod yazılabilir ama sizin buna ihtiyacınız yok.
araçlar / seçenekler / kaydet / otomatik kurtarma bilgilerini. onay kutusunu işaretleyin.
elektrik kesilmesi vs gibi durumlarda dosyanızın yedeği alınmış olur.

Sn uzmanamele,

Bu uygulama yani otomatik kurtar zaten çalışıyor bende fakat nereye kayıt yapacağını gösterdiğim halde burada ne dosya var ne sistem dosyası var yani ben bilgilerimi kaybettiğim zaman nereden ulaşacağım.Belirttiğim adreste bulamıyorum ki..

merhaba sayın cem yılmaz
excel 2007 de office düğmesine tıklayın oradan kaydet deyin kaydetme sıklığını siz belirleyin

Sn masuk500 Teşekkür ederim yardımınız için fakat ben office 2003 kullandığım için dediklerinizi yapamayacağım ama diğer arkadaşların işine yarar umarım fakat ben yinede soruma cevap bulamadım...?

cem yılmaz;299340' Alıntı:
Sn masuk500 Teşekkür ederim yardımınız için fakat ben office 2003 kullandığım için dediklerinizi yapamayacağım ama diğer arkadaşların işine yarar umarım fakat ben yinede soruma cevap bulamadım...?

Ben 2007 kullanıyorum otomatık kurtarma oldugu zman ekranın solunda cıkıyor 2003 de kullandım ama tam hatırlamıyorum ondada cıkıyormu dıye ama bana oyle bır sayfa cıkıyormus gıbı gelıyor..

Sub kayit()
dosya = "A-" & Format(Now, "ddmmyy") & "-" & Format(Now, "hhmmss") & ".xls"
ActiveWorkbook.SaveCopyAs ("C:\Yedek\" & dosya)
Call auto_open
End Sub
Sub auto_open()
Application.OnTime Now + TimeValue("00:05:00"), "kayit"
End Sub

Her 5 dk. 1 kayıt yapar.

Günlük otomatik kayıt

Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak. Benim office 2007 exel de bir çalışmam var. Bu çalışmamı ben her gün akşam atıyorum 18:00 gibi bir zaman diliminde otomatik olarak flash belleğe kendinin kayıt etmesini istiyorum böyle bir kod veye förmül mümkün mü?

Geri