Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
Userformda bir kayıtta değişiklik yaptığımda veya yeni kayıt yaptığımda "R" sütununa işlam tarihinin otomatik gelmesi sağlanabilir mi?
Teşekkür ederim.
Sn. iceman20
Başka bir konuda benzer dosyanın formülleri koruma ile ilgili bir sorusu vardı.
Ekteki dosyada bu sorunuza farklı bir çözüm uyguladım ancak "ana" sayfasında şifreli koruma olduğu için deneme şansım olmadı.
Arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Ekteki sayfa korumasını kaldırdım. Konuları incelerken bir yerde otomatik tarih ile ilgili istediğim formülü buldum ve uyguladım. Orange 4609'da sağolsun göndermiş. Şu an tarih excel sayfasına sorunsuz geliyor ancak userformda ilgili label'a tarih olarak değil sayısal karşılığı olarak geliyor.
Private Sub Label25_Change()
Label25 = Format(Label25, "dd.mm.yyyy")
End Sub
Şeklinde yazdım olmadı.
User formda textboxdan girersem düzeltme için listboxdan satırı tıklayınca doğru geliyor, excele manuel yazıp, listbox'dan çağırınca yine tarih yerine sayısal değer veriyor. Maalesef bu iki durumu çözemiyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.