• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

OTOMATİK FORM DOLDURMA

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr 64bit
Arkadaşlar merhaba;
elimde bir liste var. örnek veriyorum;

lokasyon

şirket

tarih

a-b/2

A holding

22.05.2022

55-8/8q

QR inşaat

24.05.2022

27-96/8

PO A.ş

25.06.2022

elimde bu şekilde bir liste mevcut. taslak olarak da bi sayfam var. Makro ile isteden ilk 5ini ya da ilk 10nunu al. taslak sayfamda ilgili yerlere yapıştır. her biri için ayrı sayfa aç gibi bir şeyi nasıl yapacağımı çözemedim. daha da örnek vermek gerekirse . ad soy ad -giriş kodu olan bir liste var ve listenin hepsine ayrı excel sayfasında ayrı giriş kartı oluşturmak istiyoruö.

Merhaba,

Basit örnek dosyanızı paylaşım sitelerinden birine yükleyip, örneklendirirseniz sonuca daha hızlı ulaşırsınız.

resimi ya da exceli bir türlü buraya yükleyemedim. ya beceremedim ya da hatayı anlamadım. aşağı url olarak bıraktım. resim yazan yer

resim

Merhaba, altın üye olmadığınız için dosya yükleyemiyorsunuz. O yüzden dedim ya paylaşım sitelerinden birine yükleyin diye.

dosya.tc, dosya.co gibi

bir şeyler yanlış gitti lütfen tekrar deneyin ya da yöneticinize danışın diyor necdet bey. o yüzden yapamadım. dosya.tc resimupload gibi isteleri denedim ancak olmadı.

herkes rahatlıkla kullanıyor, sizde bir sorun var sanırım.

Profilinizde yazan aşağıdaki bilgi sanırım güncel değil. Güncellerseniz size cevap vermek isteyen üyeler bu bilgilerden faydalanabilirler.

Excel Vers. ve Dili yok ki

Korhan hocam. üyelik açarken öyle yazmıştım. kaldı öyle düzeltemedim de. siteye henüz hakim değilim. excelde makroya yeni başladım. excel bilgim olarak da formülleri (düşey ara, getir,birleştir, interpolasyon vs) kullanabiliyorum şu an da. bir de maktroda basit işlemleri yapabiliyorum henüz.

Forum ekranında sağ üst köşede isminizi göreceksiniz. İsminize tıkladığınızda "KİŞİSEL DETAYLAR" bölümüne tıklayarak eksik bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Geri