- Excel Vers. ve Dili
- OFFİCE 2003
Arkadaşlar öncelikle merhaba ekteki excel dosyasında her partinin 6 satırdan oluştuğu bir program takip dosyası var. Benim yapmak istediğim örneğin 3. sıradaki partinin işi bitti ve ben bunu siliyorum (6 satırın birden içini boşaltıyorum) alttaki parti otomatik bunun yerini doldursun istiyorum.Çünkü günde ortalama 50-70 arası parti ekleyip çıkarıyorum. tek tek elle sürükle çok zaman kaybı oluyor. Ben 5. sıradakini sildiğim zaman otomatik alttaki ilk 6 satır yukarıdaki hücrelere geçsin.
Örnek :
C sütununda ki işlemi biten 10-11-12-13-14-15 nolu sütunların içini boşaltıyorum. Hemen altındaki (16-17-18-19-20-21 nolu hücreler bu içini boşalttığım yere gelsin istiyoruz diğer sütunlarda bir değişiklik olmasın.) böyle birşey mümkün müdür?. nasıl ve hangi kodla yapabilirim. ekteki dosyada daha net anlaşılabilir. Teşekkürler.
Örnek :
C sütununda ki işlemi biten 10-11-12-13-14-15 nolu sütunların içini boşaltıyorum. Hemen altındaki (16-17-18-19-20-21 nolu hücreler bu içini boşalttığım yere gelsin istiyoruz diğer sütunlarda bir değişiklik olmasın.) böyle birşey mümkün müdür?. nasıl ve hangi kodla yapabilirim. ekteki dosyada daha net anlaşılabilir. Teşekkürler.