• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik degisim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan silagul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
ingilizce office 2007
Merhaba Arkadaslar,
Daha oncede uzerinde calistigim chart bir gannt chart projem vardi. Simdi ben bu gannt sayfasinda goreceginiz gibi biten islere a sutununda d koydugum zaman done yaziyor bu sekilde done yazan urunun ismini ayni sekilde asagidaki slitting yazan kisma otomatik olarak gecmesini istiyorum. Boyle bir sey mumkunmu ben denedim bir kac sey fakat beceremedim. Yardimci olacak arkadaslara tesekkur ederim

Iyi calismalar

Ekli dosyalar

Merhaba Arkadaslar,
Daha oncede uzerinde calistigim chart bir gannt chart projem vardi. Simdi ben bu gannt sayfasinda goreceginiz gibi biten islere a sutununda d koydugum zaman done yaziyor bu sekilde done yazan urunun ismini ayni sekilde asagidaki slitting yazan kisma otomatik olarak gecmesini istiyorum. Boyle bir sey mumkunmu ben denedim bir kac sey fakat beceremedim. Yardimci olacak arkadaslara tesekkur ederim

Iyi calismalar

Ekteki Dosyanızı inceleyiniz.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
cok tesekkur ederim. inanin cok yardimci oldunuz
iyi calismalar dilerim
hoscakalin

Bir sorunum daha var arkadaslar daha once soylemeyi unutmusum. Dosyada gordugunuz gibi a sutununda d yazdigim zaman otomatiik olarak coating de bulunan hucre bir asagida bulunan slitting kismina kopyalaniyordu. Simdi ayni islemi bir altta bulunan spooling kismi icinde yapmak istiyorum. Yani slitting de a sutununa d yazdigim zaman direk olarak ilgili hucre bir asagidaki yere otomatik olarak kopyalansin.

Birde sunu belirtmek isterim. Bir arkadasimiz yardimci oldu cok sagolsun fakat coating den asagidaki slitting e kopyalanirken tarihler yanlis cikiyor yani format tarih formati degil el ile duzeltmek gerekiyor. Bunu da goz onune alarak bunu tekrar duzenleyecek bir arkadasimiza cok ihtiyacim var. Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
kolay gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bir sorunum daha var arkadaslar daha once soylemeyi unutmusum. Dosyada gordugunuz gibi a sutununda d yazdigim zaman otomatiik olarak coating de bulunan hucre bir asagida bulunan slitting kismina kopyalaniyordu. Simdi ayni islemi bir altta bulunan spooling kismi icinde yapmak istiyorum. Yani slitting de a sutununa d yazdigim zaman direk olarak ilgili hucre bir asagidaki yere otomatik olarak kopyalansin.

Birde sunu belirtmek isterim. Bir arkadasimiz yardimci oldu cok sagolsun fakat coating den asagidaki slitting e kopyalanirken tarihler yanlis cikiyor yani format tarih formati degil el ile duzeltmek gerekiyor. Bunu da goz onune alarak bunu tekrar duzenleyecek bir arkadasimiza cok ihtiyacim var. Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
kolay gelsin

Sn. Silagul
İstemiş olduğunuz Spooling kısmına ilaveyi yaptım. 2. no.lu mesajımdaki dosya ekini güncelledim. Tarih ile ilgili format farkını düzeltmek için dosyanızı 2007 formatında kaydettim. 2010 kullandığınız için bu problem olmayacaktır.

Kolay Gelsin

tekrar tesekkur ederim. Bu siteyi kuran arkadaslara da ayrica minnettarim. Gercekten burdaki herkes elinden geldigince yardimci oluyor.
iyi calismalar dilerim. Baska sorunlarim oldukca da basinizi agritacak gibiyim :)

tekrar tesekkur ederim. Bu siteyi kuran arkadaslara da ayrica minnettarim. Gercekten burdaki herkes elinden geldigince yardimci oluyor.
iyi calismalar dilerim. Baska sorunlarim oldukca da basinizi agritacak gibiyim :)

tekrar merhaba arkadaslar,
daha once uzerinde calistigim excel spreadsheet in uzerinde bir kac degisiklik yapmak istiyorum. Dosyada gordugunuz gibi birinci sutunda d yazdigim zaman otomatik olarak o satira ait hersey bir alt bolumdeki yere otomatik olarak atliyordu.lFakat her biten isin bir alt kata inmesine gerek yok. Ben istiyorum ki ben d yazdigim zaman bana sorsun bu is bir alt kisimdaki spooling bolumune gitsinmi diye cevap evet ise bir alt kisma gecis devam etsin, Ayni sekilde spool daki bir is te bittigi zaman bir alttaki spool a gecerken bana sorsun evet hayir diye cunku her isi spool yapmiyoruz o yuzden,
Bu konuda yardimci olacak arkdaslara simdiden cok tesekkur ederim, iyi calismalar.

Ekli dosyalar

Geri