• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik Ad Tanımlama

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 vba
Sayın ilgili
1) Ad tanımlama ve Dolaylı fonksiyonlarını kullanarak 3 lü veri doğrulama kullanarak bir veri doğrulama listesi yaptım.
2) Sorunum her yıl listemin değişmesinden sebep Ad tanımlamayı yaptığım hücrelerdeki bilgiler değişiyor.Bunu otomatik olarak yaptırmak istiyorum.
3) Açıklamalı dosya ve excel dosyası ekteki gibidir.
İlginize şimdiden teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

Merhaba;
Database sayfanız çok karmaşık. (Dosyanızı 37 kişi indirdiği halde yanıt alamamanız sanırım bundan)
Bunun yerine her üniteye ait bir sayfa oluşturmanız daha kullanışlı olacak gibi...
Eki inceleyin ve 9_FİZİK_BİLİMİNE_GİRİŞ sayfasında alt konu başlıklarını tamamlayarak deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

[iptal konu]

Sayın Muygun
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında çok karmaşık bir yapı değil ama kimin için benim için Çünkü konun içindeyim.Bu gibi konularda yazmak çok zor anlatmak daha kolay sanırım.

Anlaşılma sorununun olacağını aslında tahmin ettim ve bir ara acaba farklı bir örnek üzerinden mi gitsem dedim.
Bir ara olmadı farklı örnek üzerinden tekrar anlatırım.
Emeği geçen zaman ayıran herkese teşekkürler.

(NOT: Bu soruyu nasıl siteden kaldırabilirim. İnsanlar boş yere zaman ayırmasınlar. Kullanıcı panelinden yapamadım.)

Merhaba;
Konunun kaldırılması ile ilgili moderatör arkadaşlardan birine ulaşırsanız gereğini yaparlar.
Yada bulduğunuz çözümü paylaşırsanız bunun gibi sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.
İyi çalışmalar.

Geri