• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomaik aktarım

Excel Vers. ve Dili
office 2007
ekteki excel dosyasında sayfa 1 deki tablonun içerisinde bulunan isimlerin bulunduğu satırları otomatik olarak başka bir excel dosyasına nasıl kopyalanmasını sağlayabilirim? Ben sadece bir bölüme veri girişi yapıp hata oranını azaltmak istiyorum. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?Ekli dosyayı görüntüle KUMAŞ MALİYET TABLOSU.xlsx

Son düzenleme:
dosyaları gönderirsen daha net cevaplar alabilirsin. ekle de bakalım.

evet dosyayı gördüm ama ne yapmak istediğinizi tam olarak anlayamadım. siz veriyi sayfa1 e gireceksiniz. girdiğiniz veriler hangi boyahaneye aitse o firmaların bulunduğu alt satıra mı otomatik olarak kaydetsin yoksa başka bir excel dosyasımı?
eğer başka bir excel dosyası ise boş format gönderirsen sevinirim.
eğer yedek anlamında soruyorsan onun çözümü daha farklı.
daha açıklayıcı olursan. daha çok yardımcı olacağım.

Ekteki tabloda sayfa 1 e girdiğim verileri boyahane isimlerinin olduğu B sütunundaki isimlere göre kitaptaki diğer çalışma sayfalarına her isim aynı sayfaya gelecek şekilde bütün satırı aktarması. bu arada bu tabloya birkaç sütun daha eklersem bu sistem bozulur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Ekteki tabloda sayfa 1 e girdiğim verileri boyahane isimlerinin olduğu B sütunundaki isimlere göre kitaptaki diğer çalışma sayfalarına her isim aynı sayfaya gelecek şekilde bütün satırı aktarması. bu arada bu tabloya birkaç sütun daha eklersem bu sistem bozulur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Dosyanız Ek'te, evet her sayfaya aynı ismin bilgileri gelecek.

şimdilik AS sütununa kadar yeni sütun oluşturabilirsiniz. ve 65500 satıra kadar işlem yapıyor şu an. boyahane nin altına gelecek yeni isim olursada aynı isimde yeni bir sayfa açarsınız.
Biraz geç kalmışız ama!! İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşım emeğin için teşekkürler. ama sanırım ben makroları çalıştıramadım.Tabloya yeni veri girdiğim zaman hiç bir işlem olmuyor. yine de ilgine teşekkürler

makro, siz veriyi girince otomatik olarak çalışmaz. VERİ sayfasındaki eklemek istediklerinizi ekledikten sonra; kısayol menülerinin eklenmediğini varsayarak. şu adımları izleyin
görünüm-makrolar-makroları görüntüle (dağıt seçili iken) çalıştır a tıklayın. dağılım tamamdır.

veri sayfasına her ekleme düzenlemeden sonra bu işlemi yapın. müsait olunca daha basit bir yöntemde ekleyeyim.

Son düzenleme:
Üstat emeğine sağlık. Çok teşekkürler. Şu anda istediğim gibi çalışıyor. problem çıkar veya bozarsam tekrar rahatsız ederim. Çok çok sağol

Geri