Arkadaşlar;
aşağıdaki bağlantıda 19. mesajda bir sorum vardı. Ancak cevap alamayınca ayrı başlıkta sormayı uygun gördüm. Ben o mesajımda OptionButton ile veri çağırılıp çağırılamayacağı ile ilgili soru sormuştum. Burada sorumu tekrarlayayım:
Çalışmama "tabldot" isimli bir çalışma sayfası ekledim. Aylık Yemek Listesi adlı forma 5 adet optionButton yerleştirdim.
Bu optionbuttonlar ile liste sayfasından;
1. OptionButton ile liste sayfasından H:AK sütunlarında ilgili satırlardan
2. OptionButton ile liste sayfasından AL:BP sütunlarında ilgili satırlardan
3. OptionButton ile liste sayfasından BQ:CT sütunlarında ilgili satırlardan
4. OptionButton ile liste sayfasından CU: DY sütunlarında ilgili satırlardan
5. OptionButton ile liste sayfasından DZ:FD sütunlarında ilgili satırlardan
veri çekerek tabldot sayfasını doldurmak ve gerektiğinde çıktı almak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
http://www.excel.web.tr/f48/ambar-programi-birlikte-tamamlayalym-t106441/sayfa2.html
Çalışmamın son hali ektedir.
aşağıdaki bağlantıda 19. mesajda bir sorum vardı. Ancak cevap alamayınca ayrı başlıkta sormayı uygun gördüm. Ben o mesajımda OptionButton ile veri çağırılıp çağırılamayacağı ile ilgili soru sormuştum. Burada sorumu tekrarlayayım:
Çalışmama "tabldot" isimli bir çalışma sayfası ekledim. Aylık Yemek Listesi adlı forma 5 adet optionButton yerleştirdim.
Bu optionbuttonlar ile liste sayfasından;
1. OptionButton ile liste sayfasından H:AK sütunlarında ilgili satırlardan
2. OptionButton ile liste sayfasından AL:BP sütunlarında ilgili satırlardan
3. OptionButton ile liste sayfasından BQ:CT sütunlarında ilgili satırlardan
4. OptionButton ile liste sayfasından CU: DY sütunlarında ilgili satırlardan
5. OptionButton ile liste sayfasından DZ:FD sütunlarında ilgili satırlardan
veri çekerek tabldot sayfasını doldurmak ve gerektiğinde çıktı almak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
http://www.excel.web.tr/f48/ambar-programi-birlikte-tamamlayalym-t106441/sayfa2.html
Çalışmamın son hali ektedir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: