• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Optimizasyon kesim planı

Excel Vers. ve Dili
Evet
Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 1 haftadirli excelde profil kesim planı hazirlayabilen bı program yapmaya çalışıyorum ama yapamadım.
Örneğin elimizde bir kaç boy 12 MT boyunda profilimiz var ve bu profili çeşitli boylarda kesmek ve en az fireli kesimi yapamak istiyorum.
İnternette araştırdığım kadarıyla lenght cutting optimization başlıklı bir video buldum tam benim istediğimi yapmış ama nasıl yapıldığını göstermemiş
Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.

Sayın @Asri o sitede ücretli olarak o programı paylaşıyor. Anladığım kadarıyla yapımı bayağı zor bir uygulama. Fiyatı da 80,00 TL gibi cüzi bir miktar. Eğer sürekli kullanacağınız bir programsa bence satın alıp kullanın.

Sayın @Asri o sitede ücretli olarak o programı paylaşıyor. Anladığım kadarıyla yapımı bayağı zor bir uygulama. Fiyatı da 80,00 TL gibi cüzi bir miktar. Eğer sürekli kullanacağınız bir programsa bence satın alıp kullanın.

Mevzu satın almak değil mevzu onun nasıl yapılacağını öğrenmek yani balık yemek değil balık tutmayı öğrenmek lazım üstüne koyulara geliştirilebilir durumları eklemek istediğimizde yine başkasına başvurmamak için öğrenmek gerekiyor

Arattirdim ama dediğim gibi nedense hepsi satılık yani ücret karsiligi ama ben lazım olduğu için değil nasıl yapıldığını öğrenmek için bilgi istiyorum

Merhaba,

Profilinizde görünen excel versiyon ve dil bilgisini lütfen güncelleyiniz.

Sizin profilinizde yazan ; Evet

Merhaba
Bir zamanlar ben de böyle bir program yapmıştım. istediğim sonucu veriyordu ancak çok zaman alıyordu.
Vazgeçtim, satın aldım.

12 mt bir profilden keseceğiniz parçaların hepsi aynı boyda mı olmalı?
Kesimde hangi ebatları kullanıyorsunuz örnek verebilir misiniz?

Geri