DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Kendi adıma konuşayım, ben soruyla ilgileniyorum, kişinin online olması ya da olmaması ile değil.online olan kullanıcının sorusunun Yanında yeşil yuvarlak online iconu olsa kullanıcının online olduğunu sorusunun yanında görsek nasıl olur
İnşallah yine fırça yemem ; sorduk bi kere artık![]()
Merhabaonline olan kullanıcının sorusunun Yanında yeşil yuvarlak online iconu olsa kullanıcının online olduğunu sorusunun yanında görsek nasıl olur
İnşallah yine fırça yemem ; sorduk bi kere artık![]()
syn hocam demekki ;Kendi adıma konuşayım, ben soruyla ilgileniyorum, kişinin online olması ya da olmaması ile değil.
Sitede birşeyler daha güzel kullanışlı pratik olsun diye fikir üretirken ne zaman banlanırım diye korkar oldum nedense forum siteleri bu tür değişklilerden hoşlanmıyorlar ama yapsalar herkes memnun olacak ; Atatürk 'ün ankara kızılay meydanındaki yol için "150 metre eni olsun " demesi gibi ...Bu cevabı önceden biliyordum demek mi oluyor ?
Sayın snx111,
Sizde diş 32'den fazla sanırım, riske atabildiğinize göre.
Ama Necdet Bey'e katılmamak da imkansız hani. Maksat yardım etmek ise, kişinin online olmasının ne önemi var ?
Hem ben öneriyi bu şekilde vermek yerine, "Forumda bir mesajbox ile online üyelerin sohbet edebileceği bir alan güzel olmaz mıydı ?" diye sorardım
(Çaktırmadan öneri mi verdim ne)
NOT : Bununla 136 oldu.
MerhabaÖneri çokta uygulayan yok Eskiden bazı magazalarda olurdu dilek ve şikayet kutusu ; okunmadan atarlar sanırdım aynı ona benziyor...
Sizin bu öneride Uygulanmaz dediğim gibi ... Çünki forumun kardeş forumunda zamanında aynen yazmıştım "Bu sitede neden chat sayfası yok" başlıklı (bkz: google ilk sırada) , sonuç hüsran..Yazıyoruz Ama Forum dolsun Laf olsun işte .... Ban gelmeden sussam iyi olucak
Bu arada Forumdaki google özel aramayı hiç kullandın mı? Dehşet bişey tavsiye ederim ...
Zerre kadar alınmıyorum kesinlikle rahat olunuz..Süleyman Bey,
Bunlar bir öneri. Kabul edilip edilmemesi elbette site yönetimi olarak sizlerin elinde. Biz isteyelim de, sizler vermeseniz de olur cinsten yani.
Verilmediğinde de sitem edecek insanlar değiliz çok şükür.
Bu arada sayın snx111,
Sizin mizacınızı bir miktar anlıyorum sanırım. Hayata biraz farklı gözle bakan birisiniz, belli. Yazdıklarımı anlayacağınızı ümit ederek, rahatça yazmaktayım. Sizleri kırmak veya rencide edici sözler kullanmayı elbette istemem.