• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Onay Kutuları ile Sütun Gizleme ve Gösterme Yardımı

Believing

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office Pro 2019 TR 32 Bit
Windows Pro 10 TR 64 Bit
Sayın Uzman Arkadaşlar,

Ekteki örnek çalışmanın D ile HK aralığında yılları ve ayları gösterir karşılaştırmalı bir tablo hazırladım. tablonun 1. satırına 2012 ile 2017 yıllarına 6 adet onay kutusu ekledim. Burada yapmak istediğim şey ise hangi yıla veya yıllara ait onay kutularını işeretlersem o yıllara ait sütunların gizlenmesini ve onay işaretlerini kaldırınca ise gizlenmiş olan sütunların görünür olmasını yapmak istedim . Sitedeki örneklerden yola çıkmama rağmen bunu yapmaya tecrübem açıkcası yetmedi. Siz uzman arkadaşların benim için çok değerli olan yardımlarını rica ediyorum.

Saygılarımla.
Ömer ÜZÜMCÜ

Link:
http://www.dosya.tc/server9/dme1qq/ORNEK_BELIEVING10.rar.html

Ekli dosyalar

Sayın programer,

Konuya görterdiğiniz ilgi ve yardım için size çok teşekkür ederim. Kutucuklara tıkladığımız zaman tablonun başlarını doğru şekilde yaparken, tablonun en sağ tarafındaki sütunlar bozulmaktadır.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Ömer bey,

bozulmaktadır derken tam olarak neyi kastediyorsunuz anlayanadım kusura bakmayın

Sayın programer,
Bozulmaktadır derken, örnek olarak 2012 yılını işaretlediğimizde doğru sütunları gizlememekte ve işareti kaldırdığımızda ise gizlenen sütunları tamamını göstermemektedir.
Saygılarımla.

Ömer bey,

dosyanızı incelediğimde GU sütunundan sonraki sütünlar ilk başlardaki sütünlar gibi değiller yerleşimleri farklı eğer son sütununuz GR sütünu ise kodu revize etmemiz gerekecek.

Kodu ben yazmadım, programer yazdı. Ben sayfa düzenine baktım sadece

Sayın programer,

Evet hata benim örnek çalışmamda GR sütunundan sonrası düzensizlik arz etmektedir. Konyuya verdiğiniz destek için öncelikle size ve ekibinize çok teşekkür edirim.
ALLAH sizlerden ve sevdiklerinizden razı olsun.

Saygılarımla.
Ömer ÜZÜMCÜ

Ömer bey,

allah sizden de razı olsun iyi çalışmalar kolay gelsin.

Geri