Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım benim işyerindeki sorun şu; İnternet erişimi kısıtlı olduğu için youtube sayfasını açmıyor. Bundan dolayıdır ki busy bekletme kodları işe yaramıyor. bir sonraki adıma geçmiyor.
Aslında bir sorun daha var,
Ben bu işlemlein görünmemesi için görünümü false yapıyorum. Fakat indirme ekranı açıldığında sürekli indirme için onay vermek gerekiyor.
Mecburen bunun için kodların sonuna görünümü true yapıyorum ki onay verebileyim. Araştırdım fakat İEexplorerin onay vermeden direk indirme gibi bir durumu yok sanırım. Doğrumudur?
Son ekran aşağıdakş gibi.Sayfa kodları da ektedir.
Açılır sayfa olduğu için çözüm bulamadım. ayrıca sayfa kodlarında aç kaydet iptal gibi komutlar bulamadım
Olay burada çözülüyor. "Butürde dosya açarken her zaman sor"
Birini çözüyorsun diğeri çıkıyor.Kaydetme sorusunu kaldırdım şimdi de dosya rarda otomatik açılıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.