• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Okunamayan içerik sorunu

Excel Vers. ve Dili
2008 türkçe
Merhaba arkadaşlar ekteki dosyada bakım yönetimi ile ilgili iş emri oluşturulabilen ve raporları görüntülenen işime çok yarayacak bir tablo var fakat dosyayı her açtığımda okunamayan içerik bulundu diye hata veriyor biraz kurcaladım İŞ EMRİ 2017 tablosunda makro kısmında sarıyla işaretlenen bi alan çıkıyor karşıma bu sorunu çözebilirsek eğer bu döküman herkesin işine yarayabilir üstatlarımdan yardım bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 10.xlsm
    10.xlsm
    926.5 KB · Görüntüleme: 6
Çok önemli bi durum aylardır kendim çözmeye çalışıyorum işin içinden çıkamadım

Ekli dosyaya bakın ....

.

Ekli dosyalar

Uğraşınız için teşekkür ederim. Fakat iş emri girip kaydedin sonra tekrar dosyayı açın okunamayan içerik Sheet6. kaldırıldı diye hata veriyor tekrar

Her kayıttan sonra excel'i kapatıp açınca iş emri 2017 de okunamayan içerik hatası veriyor

O kadar uğraşmadım ... bilemiyorum.

ayrıca makro kısmında runtime 6 hatası veriyor hatanın olduğu kod If Not Intersect(Range("C2:C1000"), Target) Is Nothing And Target.Count = 1 Then

Makroları silin tabloları kullanın ..... olmuyor mu?

Makrolar veri doğrulama listeleriyle falan ilgili galiba .... siz kendiniz manuel yapın.

.

Evet veri doğrulamayla alakalı ama makrolar görünmüyor silemiyorum bu dosyayı bi arkadaşımdan aldım bakım sorumlusuyum bi şirkette ve işime çok yarayacak ama nasıl yapacağımı inanın bilmiyorum

Dosyanın makrosuz hali ekte ..... siz veri doğrulamaları manuel olarak yapın.

.

Ekli dosyalar

sizin kadar bilgili değilim o yüzden dosya böyle kalacak malesef teşekkürler iliginiz için

bu konuyu çözebilecek hiç bir arkadaşımız yokmu

Geri