• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Okul sütü programı

Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ilköğretim okullarında öğrencilere süt dağıtım işi başladı.Ve bizden de aylık icmal listesi isteniyor.Arkadaşlar ilçeye icmali verebilmem için önce bizim tutmamız lazım.Bir adet icmal hazırlama listesi istiyorum.Neler olacak.
1-Sınıflar
2-Tarih
3- Dağıtılan Süt Miktarı
4-Öğretmenin Adı Soyadı
5-İmza
6-Ben boş icmal çıkaracağım sütü dağıtıktan sonra öğretmenlere imzalatmam lazım.Daha sonra öğretmenlerden gelen bilgileri listeye eklediğimde o ayın sonunda okulda dağıtılan toplam süt sayısı ortaya çıksın.
7-Arkadaşlar listede ben tarih seçeceğim o günün icmali boş çıkacak.Atıyorum 03.05.2012 yi seçtiğim de boş icmal gelmeli.
Çizelge örneği ekte.

Ekli dosyalar

arkadaşlar yok mu yardım edecek kimse??

Yapamadığınız kısım nedir? Boş form oluşturmak mı zor? sonuçta gelen formu elle kaydedeceğinize göre aynı formdan bir tane boş hazırlarsınız, bir de aylık icmal hazırlarsınız, icmal sayfasında her gün için bir sütun ayırıp, öğretmenelrden gelen forma göre o sütunu doldurursunuz.

Bizden istediğiniz yardımı daha somut ifade ederseniz eminim yardımcı olan olacaktır.

Hocam şablonda biraz değişiklik yaptım. Sayfayı yazdırmadım. Siz önce bir yazdırınız isterseniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Aylık icmal için şöyle bir şey hazırladım, bir inceleyin, uygunsa geliştirmek için uğraşırız. Seçilen aya göre günler ve haftasonlarıyla resmi tatiller işlenmektedir:

Ekli dosyalar

Sn.erdenek

Bende günlük ,aylık süt dağıtım ile veli izin dilekçe örneği ekledim.
Umarın işine yarar.

Ekli dosyalar

Sn.erdenek

Bende günlük ,aylık süt dağıtım ile veli izin dilekçe örneği ekledim.
Umarın işine yarar.

arif hocam yaptığın çalışmaya imza da ekleyebilir misin?ben yapmaya çalıştım olmadı.dosya ekte

Ekli dosyalar

tüm arkadaşlara teşekkür ederim.ellerinize sağlık.

arif hocam yaptığın çalışmaya imza da ekleyebilir misin?ben yapmaya çalıştım olmadı.dosya ekte

O yapmaya çalıştığınız bence çok yanlış. Hem sayfaya sığdırmak da zor olur.

Yanlışlığı şundan; zaten her gün öğretmenlerden imzalı liste alacaksınız, bu listelere göre de o icmal sayfasını oluşturacaksınız, bir daha icmal sayfasında imza attırmanıza gerek yok (Bence).

Hocam aylık gösterim bakımından Yusuf Hocanın çalışması daha güzel. Benim çalışmamda yazdır dediğinizde boş şablonu çıktı alıyor. Data sayfasında sınıfa tıkladığınızda sınıfa ait verilmiş süt miktarlarını gösteriyor.

keşke bu proğramı tamamlasanızda bizde faydalanabilsek ne kadar güzel olurdu.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Geri