• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Öğrenci Nöbet Proğramı

ALTINYAYLA

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Türkçe
Değerli arkadaşlar bana bir aylık dönüşümlü nöbetçi öğrenci listesi yapabileceğim çalışma lazım bir excel bilgim bunu yapabilecek seviyede degil gerekli açıklamaları ekte sunduğum örnek dosya içerisine yazdım. Yardımlarınızı rica eder selamlarımı sunarım.

Ekli dosyalar

Merhaba,
Sadece 2 şube mi var? Bunu tek sayfada Liste de yapsak olur mu?

Hocam dosyayı inceleyiniz. Hafta sonları ve M sütununda belirttiğiniz günlere nöbet yazmaz.

Ekli dosyalar

Hocam ellerinze emeğinize sağlık ancak okul 15 eylülde başladı. o ayrıntıyı nasıl yapmalıyız yarım ayları mesela belrttiğiniz yere ilk 14 günü yazdım butona basında o tarihler gitti

Hocam ilk başlarken Temizle düğmesine basın ve bir daha bu düğmeyi kullanmayın. 14'üne kadar yazıp nöbete basarsanız 14 ünden sonra atama yapıp yazdığınız günleri siler. Daha sonra Ekim ayını seçersiniz, milli ve resmi günleri yazarsınız nöbete basarsınız sonra kasım ayını seçersiniz... bu şekil gider. Siz tarih yazıp nöbete basarsanız nöbet ataması yapılır ve günler silinir.

Bir de Liste sayfası yeşil alana tıklarsanız, tıkladığınız sütunu alfabetik olarak sıralar.

Ya ben yapamadım yada olmadı hocam milli bayramlar ve tatil günleri kısmını

Hocam tatil olan sütuna 1 ile 5 arası , 20 ile 23 değer giriniz ve nöbet düğmesine basınız. 1-5 ve 20-23 tarihlerinde nöbet olmadığını göreceksiniz.

Siz hangi sütuna değer giriyorsunuz. O dosyanizi ekler misiniz?

Hangi sütuna? Dosya üzerinde hatayi ifade edin ve siteye yukleyin

Siz benim eklediğim alana tarih kopyalamışsınız ve hücreyi tarih formatına çevirmişsiniz. Gönderdiğim dosyayı bir daha indirin ve tarih olarak değil sayı olarak girin. 1, 2, 3 gibi (Siz tahminimce 01.09.2014 şeklinde tarih girdiniz ve ya yapıştırdınız) M sütununa sadece sayı giriniz.

Siz benim eklediğim alana tarih kopyalamışsınız ve hücreyi tarih formatına çevirmişsiniz. Gönderdiğim dosyayı bir daha indirin ve tarih olarak değil sayı olarak girin. 1, 2, 3 gibi (Siz tahminimce 01.09.2014 şeklinde tarih girdiniz ve ya yapıştırdınız) M sütununa sadece sayı giriniz.
hocam hakkınızı helal edin tamam şimdi oldu...

Muhammed Hocam tekrar merhaba bu iki sayfalık dosyayı okulumuzda tuttuğumuz başka bir dosyanın içerisine nasıl eklerim makrolarıyla birlikte. Selamlar.

Geri