- Excel Vers. ve Dili
- 2007 excel
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sizin yaptığınız öğrenci kayıt formu varya onun üzerine bir combobok daha koysak, öğrenci bilgileri sayfasına eklediğimiz öğrenciler var ya o bu combobaksın içine yerleşse bizde bir öğrenciyi seçtiğimizde o öğrencinin bilgileri öğrenci kayıt formuna geri gelse bizde üstünde değişiklik yaparak kaydetsek olur mu
kısacası bizim öğrencilerin her sene bilgileri değişiyor,bende bu bilgileri güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim.
Ergün Bey,
Öğrenci Adı-Soyadı combobok içinden bir isim belirlediğimizde o isme ait bilgileri geri forma yazdırıp üstünde değişiklilik yapabilirmiyiz.
Örneğin,Öğrenci Adı-Soyadı combobok içinden Ahmet Furkan Demiri seçtik,Ahmet Furkan Demire ait daha önce kaydettiğimiz bilgileri geri o forma çağırıp yazdırsak olurmu ve değişikliği yapıp kaydetsek olurmu.
Çok Teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş, TC Kimlik No'yu 11 haneli olarak ve sayı olarak düzenleyebilir miyiz.
Ergün Bey çok teşekür ederim. Ellerinize sağlık....
Selam,Ergün Bey, Kayıt olarak çok güzel oldu eline sağlık birde (bu çok önemli)öğrenci ders proğramı olarak yeni bir konu düzenlemek ve fikrinizi almak istiyorum.İster burdan devam edelim istersen yeni konu açalım.
Ergün Bey Selamlar,
Sizin yaptığınızı daha iyi öğrenmek için anyısını yapmaya calıştım ama bir yerde hata oluşuyor.Bir kontrol edip hatamın nerden kaynaklandığını bildirirmisiniz.