- Excel Vers. ve Dili
- 2007 excel
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Öğrenci kayıt ve kayıtlı öğrencileri güncelleme proğramı yapmak istiyorum. Sablomunu userform2 de yaptım.Onun içini doldurunca butona bastığımda öğrenci bilgileri sayfasına eklemek ve bilgileri güncellemek istiyorum.
Peleryn Bey Selamlar.
Burada nasıl öğrenci kayıt edebiliyoruz.Siz öğretmen çalışma çizelgesini nasıl yapıyorsunuz.
Ergün bey merhaba.
Ben kafama göre yaptığım proğramda istatistlik bölümü,ana kontrol dediğim bir aylık tüm öğretmen ve öğrencileri görebilecegim alan,öğretmen calışma çizelgesi üzerinde raporu biten öğrencileri görme ,gruplar,vs. var.Bakarsdanız beraber güzel bir proğram yapabiliriz.
Çakışmalar koşullu biçimlendirmelerle renklendirilebilirmi,
Açıklama, ahmet isimdeki öğrenciyi, mahmut öğretmene 14.02.2011 saat 13.00-13.45 de yazdım.(yani e20 hücresine)Ahmetin diğer dersinide fatma öğretmene 14.02.2011 saat 13.00-13.45 de yazdım.(yani e20 hücresine) .Kısacasi bir çakışma oldu bunu nasıl koşullu biçimlendirmeyle rengini deştirebilirim.
haklısınız bu sorun halledildi.Ergün Bey Çok teşekkür ederim.İnceledim istediğim gibi olmuş,bir kaç eksiği size bildirsem .
1-kayıt no hep 11 atıyor.
Bu isteğiniz yapıldı.2-Form ilk açıldığında comboboktaki veriler boş gelebilirmi
bu sorunuzu tam anlayamadım. Öğretmen midir? Öğrenci midir? Tablodan kastınız nedir? ayrı yeni bir sayfa mı? Yoksa hazırladığnız başka bir sayfaya mı?3-Forma birtane combobok eklesek ordan herhangi bir isim belirlediğimizde (örneğin AHMET FURKAN DEMİR) onun bilgileri tabloya yerleşse bizde üzerinde değişiklilik yaparak güncellesek olurmu?