Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 300 öğrencimizi 15 sınıfa 20 şerli olarak dağıtmak istiyorum Kız Erkek sayılarının da eşit olması gerekiyor.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Çok teşekkürler Muhammet okumuş hocam elinize sağlık. Bu proğramı az daha geliştirip sınıf sayısı ve öğrenci sayısını seçip dağıtma şansımız olabilir mi acaba.
Bende ekteki gibi bir çalışma yapmıştım. Destek ekibinin çalışması görsel anlamda daha güzel olmuş fakat dikkatimi çeken 1 öğrenci açıkta kalmış. Toplamda 301 öğrenci var listenizde.
Benim çalışmamı destek ekibinin çalışması ile birleştirirsek güzel bir sonuç çıkacak gibi
Öğrenci açıkta kalmıyor. 301 öğrenci olduğu için 1. Grup 21, diğerleri 20 oluyor.
Sizin dosyanız da ise kız-erkek dağılım eşit olmuyor. Dosyanız geliştirilebilir.
Eklemiş olduğum dosyada H2 hücresine şube sayısını giriniz.
Şubeler maksimum 30 kişi ile sınırlandırılmıştır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.