• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ofisin Genel Kasasını yapamadım.

Katılım
3 Ağustos 2012
Mesajlar
4
Excel Vers. ve Dili
v2007
Türkçe
Herkese hayırlı pazarlar,
Bizim ofisin genel kasasını yapmaya çalışyırumama bir türlü beceremedim,
Yapmak istediğim şu;
ayın 1'i kasa bankalar alınıcak sonrasında ise tüm toplamlar ayın 2'sine devredicek 2'si 3'e ...8.9.10..29.30.31 e gelicek ve ay kapancak bununla ilqili şema yaptım ama sayfalar arası geçişleri yapamadım.
Yardımcımlarınız için şimdiden çok teşkkürler.:mutlu::cool:
Yapmış olduğum excell sayfası ekte mevcuttur.
 

Ekli dosyalar

Merhaba;

Şablonunuz hesap tutmak için elverişli görünmüyor. Yardımcı olabilecek biri çıkacaktır umarım.
 
formüllü bir hücreyi başa bir sayfaya nasıl taşırız onu öğrensem bana yeter sanırım.
 
Aynı sayfada veya başka bir sayfaya taşımak için "kopyala" yerine "kes/yapıştır" adımlarını uygulayın.
 
yaptım ama olmadı.
ornek olarak açıklamaya çalışıyım
c1 Hücresinde olduğumuzu var sayarsak =topla(a1:b1) dediğimizde a1 ile b1 in toplamını vericek bu c1 hücresindeki formüllün sonucunu sayfa 2'deki d1 hücresine aktarmak istiyorum ama olmuyor.
Anlatabildim mi bilmiyorum.
 
aktarmak istediğiniz hücreye gelin
hücrenin içine = işaretinden sonra kopyalamak istediğiniz sayfaya gidin istediğiniz hücreyi seçin
enter tuşuna basın
 
Bu oldu öncelikle çok çok teşekkür ederim.
Küçük bir sorum daha olucak ,
c1 Hücresinde olduğumuzu var sayarsak =topla(a1:b1) dediğimizde a1 ile b1 in toplamını vericek bu c1 hücresindeki formüllün sonucunu sayfa 2'deki d1'e aktardığımızı var sayıp sayfa 2'deki d1 hücresini sayfa 3deki d1'e , sayfa 3'deki d1 hücresini sayfa 4'deki d1... toplu olarak aktarımı nasıl sağlıyabilirim ?
 
Geri
Üst