- Excel Vers. ve Dili
- excel 2010 tr
arkadaşlar herkese iyi forumlar benim bir sorum olacaktı.
office xp de vb - module1 de kullanmakta olduğum
Sub a()
Sheets("ANA SAYFA").Select
End Sub
Sub auto_open()
Application.OnKey "{q}", "a"
End Sub
Sub auto_close()
Application.OnKey "{q}"
End Sub
bu kısayol komutlarını 2010 da açtığım module 1 e kaydediyorum fakat çalışma kitabını kapatırken
aşağıdaki özellikler makro içermeyen çalışma kitaplarına kaydedilemez.
vb projesi
dosyayı bu özelliklerde kaydetmek için hayırı tıklatın ve ardından dosya türü listesinde makro özelliği etkinleştirilmiş bir dosya türü seçin diye uyarı çıkıyor hayırı seçiyorum ama bir çözüm bulamadım
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ben 2010 excel de klavyedeki herhangi bir harf ile herhangi belirlediğim bir sayfaya gitmek istiyorum bunu nasıl yaparım
yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar iyi akşamlar...
office xp de vb - module1 de kullanmakta olduğum
Sub a()
Sheets("ANA SAYFA").Select
End Sub
Sub auto_open()
Application.OnKey "{q}", "a"
End Sub
Sub auto_close()
Application.OnKey "{q}"
End Sub
bu kısayol komutlarını 2010 da açtığım module 1 e kaydediyorum fakat çalışma kitabını kapatırken
aşağıdaki özellikler makro içermeyen çalışma kitaplarına kaydedilemez.
vb projesi
dosyayı bu özelliklerde kaydetmek için hayırı tıklatın ve ardından dosya türü listesinde makro özelliği etkinleştirilmiş bir dosya türü seçin diye uyarı çıkıyor hayırı seçiyorum ama bir çözüm bulamadım
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ben 2010 excel de klavyedeki herhangi bir harf ile herhangi belirlediğim bir sayfaya gitmek istiyorum bunu nasıl yaparım
yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar iyi akşamlar...