• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Office Outlook otomatik mail iletme ile ilgili bir soru

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Üstadlar kolay gelsin, iş bilgisayarında yüklü office outlook hesabıma gelen mailleri iş yeri dışında olduğumda da otomatik görebilmek için, şahsi mail hesabıma yönlendiren bir kural oluşturdum. Ancak bu sefer gönderilen klasörü gereksiz yere şişiyor. Çünkü her gelen maili bana aktarında doğal olarak gönderilen maillere de ekleniyor o mail. Bu kez de gönderdiğim mailler arasında bir mail aramam gerektiğinde gönderilen kutusu çok biriktiği için vakit kaybı oluyor benim için. Bunu önleyebilir miyim acaba ? Yani gelen maili yönlendirsin yine ama gönderilen maillere eklenmesin ya da ordan silsin gönderdikten sonra. Böyle bir kural oluşturma şansım var mı acaba ? Ya da benim bilmediğim alternatif bir yol önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler desteğiniz için.

Merhaba,

Kuralı oluşturduğunuzda orada bir seçenek vardı İletiyi ilet veya İletiyi ek olarak ilet diye

Siz İletiyi İlet'i seçmelisiniz.. Kuralı düzenleyip bunu seçebilirsiniz

Teşekkür ederim üstad. Ancak dediğiniz gibi olmasına rağmen yine de söylediğim gibi yapıyor. Bilemedim bir şeyi yanlış yapıyor olabilir miyim?

Rica ederim.

Yerinizde olsam kuralı silerim ve aşağıdaki adımları tekrar uygularım. Muhtemelen bir yerde bir şey kaçırıyorsunuz.

1. Ayarları
    Etiketleri değiştirme adımları
    Outlook > Seçenekler > E-postayı Düzenle > Gelen Kutusu kuralları.
  2. Gelen Kutusu kuralları sekmesinde, +artı simgesinin yanındaki oku tıklatın ve Gelen iletiler için Yeni Kural Oluştur' u seçin.
  3. İleti vardığında öğesinin altında, Tüm iletilere uygula'yı seçin.
  4. Şunu yap öğesinin altında, Diğer seçenekler'i tıklatın.
  5. Şunu yap öğesinin altında, İlet, yönlendir veya gönder'i seçin ve sonra İletiyi ilet veya İletiyi ek olarak ilet'i seçin.
  6. Adres defteri görünümünde postanızı çift tıklatarak postanızın gönderilmesini istediğiniz adresi seçin. İletmek istediğiniz adres görünmezse, e-posta adresini pencerenin en üstündeki Kime satırına girebilirsiniz.
  7. Seçimlerinizi kaydetmek ve yeni kural penceresine geri dönmek için Tamam'ı tıklatın.
  8. Kuralınızı kaydetmek ve Gelen Kutusu kuralları sekmesine geri dönmek için Kaydet'i tıklatın.

214823

Üstad yukarıdaki fotograf sizin bahsettiğiniz kısım mı acaba ?

214824

Ben ona tıkladığımda bu ekranı görüyorum ve devamında bir gelen kutusu ayarı gibi bir kısım yok.

214825

Ben ana ekranda kurallara yazan bu kısımdan giriyorum. Orda da yine gelen kutusuna özel bir alan göremedim. :(

Geri