• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

office 365 hakkında

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
mehaba kişisel bilgisayarım için office 365 almak istiyorum.İnternette çeşitli ve birbirinden farklı fiyatlar mevcut.Bazı alış veriş sitelerinde 24 TL 59 TL gibi fiyatlar varken bazılarında 600 - 1000 TL gibi fiyatlar beliriyor.Bu değişiklikler neye göre değişiyor.Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok sevinirim.

Her zaman Orijinal lisanslı ürünleri tercih edin derim.
Microsoft'ta fiyat ne ise gerçek fiyat o dur.
Pazar yerlerinde 7,5 TL, 19 TL ve 29 TL gibi fiyatlar da var, bu fiyatlar malumunuz pek mümkün değil.
Ucuz olanlar kırık diye tabir ettiğimiz ürünler, bir şekilde crack yöntemle lisanslama yapıp satış yapıyorlar..

Microsoft'taki plânları buradan inceleyebilirsiniz.

Büyük alış veriş sitelerinden, Microsoft (Office) 365 bireysel'i kutulu olanları tercih ederseniz, 300 - 400 TL. fiyat aralığında, 3-6 taksitle alabilirsiniz.

Eğer bir öğrenci e postanız varsa (edu uzantılı) ve okulunuzun da Microsoft'la anlaşması varsa ücretsiz olarak alabilirsiniz. Eğer AÖF okuduysanız e-postanız vardır ve kullanabilirsiniz.

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.Lisanslı aldığımızda her sene farklı bir ücret ödeme söz konusu mu bazı paketlerde 1 yıllık yazıyor.

Bildiğim kadarıyla, tüm ilave güncellemeler fiyata dahil ama ömür boyu ücretli (Ev/Öğrenci paketi tek seferlik ödeme)..... elinizdeki Ofis paketinin kıymetini bilin.

.

Son düzenleme:
Değerli Yusuf44
Eğer bir öğrenci e postanız varsa (edu uzantılı) ve okulunuzun da Microsoft'la anlaşması varsa ücretsiz olarak alabilirsiniz. Eğer AÖF okuduysanız e-postanız vardır ve kullanabilirsiniz.
Bunun için bir link paylaşabilir misin? Ben bulamadım Ofice web sayfasında.
Ya da nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
.

Değerli Yusuf44

Bunun için bir link paylaşabilir misin? Ben bulamadım Ofice web sayfasında.
Ya da nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
.

Aşağıdaki link sanırım ....

.

Teşekkür ettim.

Geri