• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Office 2007 Sağ Tuş Çalışmıyor

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Arkadaşlar bir dosya hazırlıyorum. Buradan bazı kodlarlar birşeyler yaptım. Fakat Sanırım kodlar Office 2003 e göre hazırlanmış. Bu dosyayı çalıştırdıktan sonra excelde sağ tuş çalışmıyor. Acaba tuşların tekrar çalışması için ne yapmam gerek. Officeyi yeniden kurdum yine olmadı. Lütfen yardım edermisiniz.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bir dosya hazırlıyorum. Buradan bazı kodlarlar birşeyler yaptım. Fakat Sanırım kodlar Office 2003 e göre hazırlanmış. Bu dosyayı çalıştırdıktan sonra excelde sağ tuş çalışmıyor. Acaba tuşların tekrar çalışması için ne yapmam gerek. Officeyi yeniden kurdum yine olmadı. Lütfen yardım edermisiniz.

Sadece bu dosyadamı sağ tuş çalışmıyor yoksa genel olarak dosya kapalıykende baska dosyalardada aynı problemi yapıyor.

merhaba

dosyadaki "EnableCutAndPaste" makrosunu çalıştırın

"EnableCutAndPaste" makrosunun kapatışta otomatik olarak çalışması gerekmiyormu. Office 2003 de bir sorun yok. Bütün sorun Office 2007'de..

Selamlar,

Dosyanızı açın. Kod penceresine geçiş yapın. AUTO_CLOSE makrosunu F8 tuşuna basarak adım adım çalıştırın. Hatanın sebebini bu şekilde tespit edebilirsiniz.

Eğer yine sonuca gidemezseniz. AUTO_CLOSE makrosunun ilk satırında F9 tuşuna basıp "Break" noktası oluşturun. Daha sonra dosyanızı kapatmayı deneyin. Eğer kod break noktasında durursa kodlar çalışıyor demektir.

Geri