Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar benim sorum kullandığım excelde son kullanılan sayfa sayısı pasif durumda ne yaptıysam düzeltemedim en son kullandığım belgeler neydi nereye kaydettim bulmada sıkıntı yaşıyorum varmıdır bunun tedavisi acaba
Merhaba Korhan Bey
ben yapmadım iş bilgisayarı bu sanırım kısıtlamalar var o yüzden böyle teknik serviste çıkamadı işin içinden onlar için çözüm format ama ben format atmadan çözmenin yollarını arıyorum
Merhaba Korhan Bey
ben yapmadım iş bilgisayarı bu sanırım kısıtlamalar var o yüzden böyle teknik serviste çıkamadı işin içinden onlar için çözüm format ama ben format atmadan çözmenin yollarını arıyorum
Bu durumda kısıtlamaların kontrol edilmesi gerekir. Yetkiniz varsa aşağıdaki işlemleri uygulayın. Belki sonuç alabilirsiniz.
BAŞLAT-ÇALIŞTIR menüsünü açın.
Kutucuğa gpedit.msc yazıp enter tuşuna basın. Kullanıcı Yapılandırması-Yönetim Şablonları-Başlat Menüsü ve Görev Çubuğu menüsünden "Son açılan belgelerin geçmişini tutma" seçeneği üzerinde çif tıklayın ve "Devre dışı bırak" seçeneğini seçerek tamam diyerek işlemi tamamlayın.
Siteminizi kapatıp tekrar açın ve excelde ayarlarınızı kontrol edin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.