Önceki ve sonraki butonu

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Ektekı dosyada genel analız sablonunda …. C3 ten u 70 e kadar butun verıler baska dosyalardan alınıor.. Su anda 05.08 almıs verıler ekte.. Zaten formul cubugundada gozukuor..

Sızden ıstedıgım oncekıne basınca 04.08 sonrakıne basında 05.08 gecmesı... Yanı bu ıkı dugme ıcın nasıl bır kod yazmam lazım.. Emegınızıe saglık sımdıden tesekkurler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
.. ?

arkadaslar zor bişe mi istedimm ... 20 kişi görüntülemiş ama cvp yok ... lütfen beni birisi aydınlatabilirmi ??

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
arkadaslar zor bişe mi istedimm ... 20 kişi görüntülemiş ama cvp yok ... lütfen beni birisi aydınlatabilirmi ??

merhaba
syn caner,
sorunuzla ilgilenecek arkadaşları eklediğiniz dosyalar içersinde boğmayın.
hangi dosyada düzeltme yapılacaksa o dosyayı ekleyin, diğerleri kimsenin umurunda olmaz.
sorularınıza cevap almak istiyorsanız yalın bir dille derdinizi anlatın ve sade bir dosya ekleyin.

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
meraba
sayın uzmanamele...

ılk msjımda sorunum sadece genel analız sablonunda dıe belirttim ... genel analiz diğer dosyalardan veri aldıgı için eklemek durumunda kaldım ... ekteki klasöün içinde genel analiz sablonundada zaten ayrıntılı olarak acıklama belirttim ...
2 adet button koydum birine önceki birine sonraki yazdım... veriler 05.08 ise önceki dediğimde 04.08 e gecicek , sonraki dediğimde 05.08 gecicek...
mümkünmüdür acaba ?