• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ödeme tarihi gelen faturaları bildirsin

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
böyle bir dosyayı açtığımız zaman son son ödeme tarihi gelenleri yani son ödeme tarihi bilgisayarın sistem tarihiyle aynı olan faturaları bildirsin istiyorum.
mesela bugün elektrik ve su faturasının son günü gibi
böyle birşey yapabilirmiyiz

böyle bir dosyayı açtığımız zaman son son ödeme tarihi gelenleri yani son ödeme tarihi bilgisayarın sistem tarihiyle aynı olan faturaları bildirsin istiyorum.
mesela bugün elektrik ve su faturasının son günü gibi
böyle birşey yapabilirmiyiz

birşeyler yaptım. umarım işine yarar.

GÖnderdİĞİn Örnek Dosyada D2 HÜcresİne AŞaĞidakİ FormÜlÜ YapiŞtir Ve GerektİĞİ Kadar AŞaĞiya ÇoĞalt.

=eĞer(bugÜn()=c6;"Ödemenİn Son GÜnÜ BugÜn";"")
(İstersen Mesaj Kutusu Olarakta Ayarlayabİlİrsİn. Dosya AÇildiĞinda Senİ Uyaran Bİr Mesaj Kutusu Gelİr)
BaŞarilar..

Koşullu Biçimlendirme

Bir örnekte benden,

Slm beni duyan varsa

ben bi firmada senet ödeme tahsilata bakıyorum ve senette vadesi gelen taksitlerin
tarihlerini bana renkli ışıkla bildirsin istiyorum acaba nasıl yapabiliriz yardıncı olurmusunuz
teşekkürler

Slm beni duyan varsa

ben bi firmada senet ödeme tahsilata bakıyorum ve senette vadesi gelen taksitlerin
tarihlerini bana renkli ışıkla bildirsin istiyorum acaba nasıl yapabiliriz yardıncı olurmusunuz
teşekkürler

Örnek bir excel çalışma dosyanızı ekleyin ve istediğinizi dosya üzerinde tanımlayın.Daha kolay cevap alabilirsiniz.

Necdet Bey'e ait fatura_izleme

Sn. Necdet Yeşertener hocama ait, evvelce yüklediği fatura ilgili dosya bu olsa gerek, Ekte gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Geri