• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ödeme tarihi formulü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaizen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayım yurttas emeğinize sağlık gerçekten çok teşekkür ederim. sanırım tam istidiğim gibi oldu. şimdi bunu görsel açıdanda güzel bir hale getirmem gerekecek. artık bunuda kendim uğraşıp yapabilirim sanırım. Tekrar teşekkür ederim..

ben bir uygulama yapmak istiyorum. bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. istediğim program şöyle olacak:
A malı 57 gün vadeli
B malı 60 gün vadeli olarak DOĞA şirketine satılıyor,
her ayın 1. ve 3. cuması hesap kesim tarihi ve ödemelerde her ayın 2. ve 4. çarşambası yapılıyor.
istediğim fatura tarihini ve malın cinsini girerek ödemenin hangi tarihte yapılacağı?
ödeme tarihi için nasıl bir formül yazmam gerekiyor bir türlü çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

ben bir uygulama yapmak istiyorum. bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. istediğim program şöyle olacak:
A malı 57 gün vadeli
B malı 60 gün vadeli olarak DOĞA şirketine satılıyor,
her ayın 1. ve 3. cuması hesap kesim tarihi ve ödemelerde her ayın 2. ve 4. çarşambası yapılıyor.
istediğim fatura tarihini ve malın cinsini girerek ödemenin hangi tarihte yapılacağı?
ödeme tarihi için nasıl bir formül yazmam gerekiyor bir türlü çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

Örnek dosyanızı ekleyin.

..

sn kaizen
kendime ödeme takvimi yapmıştım
belki size görsel şablon olur yada mevcut formüllerinizi adapte edebilirsiniz

Geri