• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ödeme-Prim Takip ve Hizmet Tablosu

Katılım
11 Ekim 2006
Mesajlar
64
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Merhabalar,

Personel prim ve ödeme takibiyle ilgili bir tablo hazırlamak istiyorum ve bu konu üzerinde sorularım olacak.

Öncelikle tabloyu açıklamak gerekirse, personelin verdiği hizmetleri ve buna göre oluşan ciroyu ve primlerini takip etmek istiyorum.

'Verilen Hizmetler' slaydı, giriş yapılacak ilk alan. Burada tarih, çoktan seçmeli olarak personel adı ve 3 çoktan seçmeli listeden bir tanesini yazarak tutar belirtilecek. Örnek olarak bir sıra yazdım. Bu alanda günlük olarak giriş yapılacak.

İstemiş olduğum ise 'Ödemeler' slaydında ilgili kişinin yaptığı hizmetlerin tutarlarının toplanıp CİRO listesi altında toplanmasıdır. Ardından MAAŞ kısmına kendim giriş yapıp; çoktan seçmeli PRİM kısmında seçilen yüzdeye göre ilgili tutarın geçmesi, yine YOL ve YEMEK kısmı manuel girilip sonuçta TOPLAM tutarın gözükmesidir.

Aynı şekilde "Bakım Sayıları" slaydında ise Personelin yaptığı çoktan seçmeli hizmetlerin toplanması. Sonuçta, ilgili personelin kaç adet ne yaptığını görmüş olayım.

Karışık olduysa kusura bakmayın, yardımlarınız için teşekkür ederim.
 

Ekli dosyalar

Böyle bir tablo sadece formülasyon ile hazırlanabilir mi? Yoksa makro mu gerekmekte?
 
2003 formatinda ornek bir dosya hazırlasaydınız belki bu kadarda beklemeyecektiniz
 
Merhabalar, yukarıda yazdığım tablo biçimiyle ilgili olarak yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.
 
Halen bir çözüm bulamamış durumdayım, yardım edebilecek birileri var mıdır acaba? En azından yönlendirme ya da yorumda bulunabilirsiniz.
 
Geri
Üst